Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.1.
Kraj vikenda donosi rukomet, zabavne serije i odlične filmove (iako je riječ o reprizama)

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Mrkomir s nestrpljenjem očekuje prve stranice svoje biografije koja će potvrditi njegovu značajnu ulogu ne samo u Kneževini, već i šire. Držiha je zaokupljen nacrtima za svoj novi izum, leteću lađu. No, idilu koja je zavladala Kneževinom mogli bi pokvariti Bugari koji su krenuli u ratni pohod.

EP u rukometu: Španjolska - Norveška, RTL u 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 22:15 sati
Pavel Petrovič i von Fizin razrađuju nacrt ustava. Nikita Panin nudi im pomoć. Katarina planira posjetiti s Potemkinom vojski na bojištu. Suborci obavještavaju Pugačova da je zapovjednik vojske general Bibikov mrtav.

FILMOVI

Za dolar više, HTV 2 u 20:05 sati
Drugi dio popularne dolarske trilogije Sergia Leonea, kojom je ovaj talijanski majstor učvrstio špageti vestern kao jedan od kultnih žanrova poklonika manje komercijalnog filma.

Aquaman, Nova TV u 20:15 sati
Aquaman otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca.

Sirove strasti, RTL 2 u 20:15 sati
Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu (Michael Douglas) koji je bivši alkoholičar i ovisnik. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell (Sharon Stone). Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu.

Lažljivac, RTL u 22:10 sati
Unatoč jednostavnom i dobrano klišeiziranom zapletu riječ je o ostvarenju koje uz obilje humora i izvrsnu obiteljsku zabavu nudi i notu subverzivnosti, koja se očituje u ironičnom crnohumornom prikazu američkog odvjetničkog miljea.

Peti val, Nova TV u 22:45 sati
Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada.

Pedeset nijansi mračniji, Doma TV u 19:55 sati
Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala