Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Radcliffe postaje Weird Al Yankovic
Stiže biografski film o popularnom glazbeniku, najpoznatijem po parodijama hit pjesama

Daniel Radcliffe postaje "Weird Al" Yankovic

Foto: DepositPhotos

Od svih glazbenika u povijesti jedno se ime svakako izdvaja iz gomile: ono "Weird Ala" Yankovica. Čupavi glazbenik u havajskim košuljama svoju je karijeru izgradio na parodijama hit pjesama kao što su Beat It (Eat It) i Ridin (White and Nerdy).

Fanovi ovog otkačenog umjetnika dobit će priliku malo ga bolje upoznati jer Roku ima u planu napraviti biografski film o Grammyjem nagrađivanom glazbeniku, a već je otkriveno i tko će ga utjeloviti: Daniel Radcliffe!

Film će nam pobliže prikazati Yankovicev život i istražiti svaki djelić njegovog života, od strelovitog uspjeha s ranim hitovima kao što su Eat It i Like a Surgeon, pa sve do njegovog burnih slavnih ljubavnih veza i otkačenog načina života.

"Kada je moj posljednji film UHF izašao 1989. godine dao sam svečano obećanje svojim fanovima kako ću svake 33 godine objaviti veliki film. Sretan sam što mogu reći kako se držimo tog plana.", rekao je Yankovic u izjavi za medije i dodao: "I apsolutno sam oduševljen što će me Daniel Radcliffe utjeloviti u tom filmu. Ne sumnjam kako će ga buduće generacije pamtiti upravo po ovoj ulozi."

Redatelj i scenarist Eric Appel otkrio je kako se film jednostavno morao napraviti: "Kada me "Weird Al" protiv moje volje posjeo i ispričao mi svoju životnu priču, nisam mu vjerovao niti jednu riječ, ali sam odmah znao kako o tome moramo napraviti film."

Što nas sve čeka u ovoj ludoj priči o ludom glazbeniku vjerojatno ćemo doznati uskoro jer film sa snimanjem kreće već sljedećeg mjeseca. Datum premijere još nije otkriven.
 

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala