Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Timothy Olyphant se vraća kao šerif Raylan Givens
Nastavak serije "Pravednik" dobio je zeleno svjetlo, Olyphant se vraća u glavnu ulogu

Timothy Olyphant se vraća kao šerif Raylan Givens

Nakon što se već duže vrijeme pričalo o potencijalnom nastavku serije Pravednik prema epskoj kriminalističkoj knjizi Elmorea Leonarda City Primeval: High Noon in Detroit, danas napokon imamo i službenu potvrdu! Nova serija nosit će naziv Justified: City Primeval, a u glavnu će se ulogu vratiti Timothy Olyphant.

Olyphant se u ulozi šerifa Raylana Givensa nalazio od 2010. godine do završetka 2015., sada bi ponovno trebao preuzeti glavnu ulogu kao američki maršal koji dijeli svoju vrstu pravde.

Dave Andron i Michael Dinner trebali bi napraviti scenarij, producirati te biti showrunneri nove serije, a Dinner će se primiti i redateljske palice.

Nova avantura će Raylana Givensa odvesti ga preko Miamija do Detroita. Službeni opis otkriva:

Nakon što je prije osam godina napustio kaos Kentuckyja, Raylan sada živi u Miamiju te pokušava pronaći ravnotežu kao američki maršal i povremeni skrbnik 14-godišnje djevojčice. Kosa mu je više sijeda, šešir mu je prljaviji, a cesta ispred njega odjednom je puno kraća od one iza njega. Slučajni susret na pustoj floridskoj autocesti odvest će ga u Detroit. Tamo se susreće s Clementom Mansellom, zvanim The Oklahoma Wildman, nasilnim sociopatom koji je već jednom izbjegao detroitsku policiju i planira to učiniti ponovno. Mansellova odvjetnica, impresivna Carolyn Wilder, ima namjeru zastupati svog klijenta, čak i kada se nađe uhvaćena između policajca i kriminalca i s vlastitom igrom koju igra. Ova tri lika nalaze se na putanji sudara u klasičnom stilu Elmorea Leonarda te nam ostaje vidjeti tko će izaći živ iz City Primevala.

Produkcija nove serije još nije krenula tako da za sada nije otkriveno kada bi ona mogla ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala