Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrisak se vratio u velikom stilu!
Kultna filmska franšiza ponovno je privukla gledatelje u kina

"Vrisak" se vratio u velikom stilu!

Foto: YouTube

Kultni horor Vrisak vratio se na filmska platna u novom nastavku!

Novi film jednostavnog (ponovnog) naziva Vrisak protekli tjedan s prikazivanjem je krenuo diljem svijeta, a samo na tržištu u Sjevernoj Americi zaradio je skoro 31 milijun dolara što je odlična vijest s obzirom na to da je interes za franšizu s prethodnim nastavkom (Vrisak 4) bio najlošiji u serijalu te da je film studio koštao samo 25 milijuna dolara za produkciju.

Uspjeh ovog horora uspjeh je i za filmsku i kino industriju s obzirom na trenutni tijek pandemije (po mnogima je sad vrhunac petog vala). Budući da je film namijenjen mlađoj publici mnogi analitičari smatraju kako je gledanost dobra i zbog toga što mlađa populacija nije toliko u strahu od nove varijante virusa. "Filmovi namijenjeni zrelijoj publici nisu nešto uspješni u kinima, ali za mlađe gledatelje čini se kao da pandemija nema neki negativan odjek kad je u pitanju odlazak u kino", rekao je analitičar Paul Dergarabedian iz Comscorea.

Osim što novi film dijeli naslov s originalom iz 1996. godine, u njemu gledamo i zvijezde tog naslova: Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette čije likove ponovno progoni Ghostface. Novi Vrisak režirali su Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Spremni ili ne) koji su franšizu preuzeli od genijalca za horor žanr Wesa Cravena koji je umro 2015. godine. U ostalim ulogama su Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid i Dylan Minnette.

Vrisak od 13. siječnja možete gledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala