Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.1.
Kraj vikenda donosi rukomet, zabavne serije i filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:05 sati
U Kneževinu je stigla putujuća kazališna družina iz dalekog Beograda. Na predstavi gledateljima nude rakiju, - čudesni eliksir koji i mrtve može oživjeti. Cijeli dvor je oduševljen predstavom, ali još i više čudesnim eliksirom.

EP u rukometu: Bjelorusija - Poljska, RTL u 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 21:45 sati
Nikita Panin moli Katarinu da svoga izvanbračnog sina Aljošu vrati u prijestolnicu i obećava da će se pobrinuti za njega. Natalija Aleksejevna organizira tajni susret Sofje Razumovske s njezinim djetetom od cara Pavla Petroviča.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Doma TV u 19:55 sati
U očekivanju skore odlučne bitke protiv Sauronovih sila zla, među kojima su i čudovišta orci i divovski narguli, Gandalf i Aragorn žele za saveznike pridobiti mudrog rohanskog kralja Théodena, njegovu hrabru kći Éowyn i njihove ratnike. Istodobno, mudri vođa vilenjaka Elrond otkriva da se njegova kći princeza Arwen zbog ljubavi prema Aragornu odrekla besmrtnosti.

Za šaku dolara, HTV 2 u 20:05 sati
Revolveraš osamljenik Joe (Clint Eastwood) dolazi u zabito mjesto u New Mexicu u kojemu mir remete sukobi dviju suparničkih obitelji, Baxter i Rojo. Svjesne njegovih revolveraških sposobnosti, obje ga obitelji žele angažirati. Iako mu nijedna od njih nije simpatična, Joe prihvaća obje ponude i vješto manipulira sa sukobljenima, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.

Najbolje od mene, Nova TV u 20:15 sati
Najomiljeniji pisac romantičnih priča ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogibije dragog prijatelja

Ninja 2, RTL u 22:05 sati
U potrazi za osvetom, neustrašivi Amerikanac slijedi ubojicu iz Osake do Bangkoka i Rangoona uz pomoć svog mudrog i lukavog senseija, a jedini trag mu je niz žrtava koje su ugušene bodljikavom žicom. Kako bi se osvetio i uopće preživio taj obračun, Casey mora dodatno izoštriti svoje reakcije i podići svoje vještine na novu razinu,

Starci, Nova TV u 22:20 sati
Starci su komedija o petorici prijatelja i bivših suigrača koji se nakon godina razdvojenosti ponovno sastaju povodom smrti njihovog srednjoškolskog trenera košarke. Skupa sa ženama i djecom, unajme veliku kuću na jezeru kako bi zajedno proslavili Dan nezavisnosti. Nastavljajući svoje druženje nakon toliko godina, počinju shvaćati da starenje nužno ne znači i odrastanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala