Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sharon Stone uz Kaley Cuoco u novoj sezoni serije Stjuardesa
Stone ima jednu od važnijih uloga u seriji, onu Cassiene majke

Sharon Stone uz Kaley Cuoco u novoj sezoni serije "Stjuardesa"

Foto: Depositphotos

Sharon Stone pridružila se ekipi HBO humoristične dramske serije Stjuardesa (The Flight Attendant) u novoj sezoni i to u jednoj od važnijih uloga!

Stone je dobila ulogu Lise Bowden, majke Cassie Bowden koju od prošle sezone glumi Kaley Cuoco, koja je za tu ulogu već bila nominirana za razne nagrade. Lisa Bowden s Cassie već dugo nije u kontaktu niti to želi biti jer se više ne može nositi s kćerinim alkoholizmom.

U prvoj sezoni pratili smo stjuardesu Cassie koja ima velikih problema s alkoholom i koja se nakon jedne burne noći budi pored bogatog putnika Alexa (Michiel Huisman). Problem jest što je on ubijen pored nje u hotelskom krevetu, a ona se ničega ne sjeća. Cassie potom pokušava sama riješiti slučaj te osloboditi sebe svake sumnje, što će završiti prilično neočekivano (ali dobro za nju). Stjuardesa je bila zamišljena kao limitirana serija, a zbog uspjeha i odličnih kritika HBO se odlučio na drugu sezonu koja će pratiti što se događa kad se Cassie u potpunosti riješi alkohola iza kojeg se skrivala sve ove godine.

"Ona je netko tko je bio normalan dok je cijeli dan bila pod utjecajem alkohola. Tek kad joj to oduzmete ona će početi padati. Prestat će biti normalna. Cassie će pokušati imati trijezan život i nastojati biti osoba koja je bila. ... To će joj biti glavna briga. Hoće li i dalje biti draga ljudima? Je li još uvijek zabavna?", rekla je Cuoco o ulozi u novoj sezoni.

U drugoj sezoni svoje uloge uz Cuoco ponavljaju Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz i Rosie Perez, dok ćemo češće gledati dosad sporedne likove koje glume Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, T.R. Knight i Audrey Grace Marshall. Uz Stone sasvim nove uloge imaju Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera i Shohreh Aghdashloo. Seriju je osmislio Steve Yockey koji je showrunner uz Natalie Chaidez.

Prva sezona Stjuardese na HBO streamingu je premijerno predstavljena 26. studenog 2020., a drugu sezonu očekujemo ovog proljeća.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala