Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith predstavio trailer za dramsku verziju Princa iz Bel-Aira
Nova verzija humoristične serije nosi naziv "Bel-Air", a ideja je došla od viralnog filma Morgana Coopera iz 2019.

Will Smith predstavio trailer za dramsku verziju "Princa iz Bel-Aira"

Foto: YouTube

Nakon teaser trailera za Bel-Air koji smo mogli vidjeti krajem studenog prošle godine, jučer je predstavljen prvi službeni trailer koji donosi nešto više o radnji.

Najavu je na svojim društvenim mrežama objavio Will Smith, glavna zvijezda kultne humoristične serije Princ iz Bel-Aira koja je dobila svoju dramsku inačicu Bel-Air. Ideja za novi pristup došla je od viralnog videa Morgana Coopera objavljenog 2019. godine (do danas je skupio preko 7 milijuna pregleda), a Cooper na seriji radi kao redatelj, jedan od scenarista i izvršnih producenata. Još u travnju 2019. Smith je otvoreno govorio o tome kako ga je ganuo Cooperov trailer te je odmah pomislio kako je to briljantna ideja.

"Ovaj grad će nastojati da zaboraviš tko si i otkuda si došao. Nemoj to dopustiti", na početku najave možemo čuti Jazza (Jordan L. Jones) kako upozorava Willa (Jabari Banks). Premisa serije je ista kao i u 1990-ima, samo će Willov put iz zapadne Philadelphije do Bel Aira biti puno teži, a teme oko sukoba, osjećaja i predrasuda puno kompleksnije.

U ostalim (novo-starim) ulogama su Adrian Holmes kao Phillip Banks, Cassandra Freeman kao Vivian Banks, Olly Sholotan kao Carlton Banks, Coco Jones kao Hilary Banks, Akira Akbar kao Ashley Banks, Jimmy Akingbola kao Geoffrey i Simone Joy Jones kao Lisa. Will Smith osim izvršne produkcije nalazi se u ulozi naratora serije.

Bel-Air na Peacock stiže 13. veljače s prve tri epizode, a preostale će biti dostupne na tjednoj bazi. Peacock je još u rujnu 2020. godine osigurao seriji barem dvije sezone, ali za drugu sezonu još nije poznat okviran datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala