Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spider-Man: Put bez povratka sad je 8. film po zaradi u svijetu
Novi akcijski triler "355" s vrhunskom glumačkom ekipom nije imao nikakve šanse protiv Spider-Mana

"Spider-Man: Put bez povratka" sad je 8. film po zaradi u svijetu

Foto: YouTube

Sony-Marvel hit Spider-Man: Put bez povratka već je četiri tjedna u kinima diljem svijeta u kojima i dalje ostvaruje odličnu zaradu tako da novi akcijski triler 355 jednostavno nije imao šanse.

Spider-Man: Put bez povratka i dalje je najveći kino hit tijekom ove pandemije koronavirusa sa zaradom koja podsjeća na onu prije pandemije. Film je u četiri tjedna zaradio 1,54 milijarde dolara što je dovoljno da se nađe na 8. mjestu zarade filmova svih vremena, taman ispred Osvetnika iz 2012. koji su sad na 9. mjestu sa 1,52 milijarde dolara.

Jedan od omiljenih junaka na američkom tržištu je šesti film po zaradi (samo na tom tržištu broji 668,7 milijuna dolara) što je zaista veliki uspjeh za Sony, Marvel i cijelu ekipu. Put bez povratka i u hrvatskim je kinima i dalje najgledaniji filmski naslov, a možete ga gledati od 16. prosinca prošle godine. U glavnim ulogama su Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Alfred Molina i Jon Favreau.

Među ovogodišnjim hitovima trebao je biti Universalov 355, akcijski špijunski triler s fantastičnom ženskom glumačkom postavom u režiji Simona Kinberga (Dark Phoenix, Apocalypse) koji je za prvi vikend prikazivanja zaradio niti 5 milijuna dolara u Sjevernoj Americi što je daleko ispod svih očekivanja.

Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penelope Cruz, Diane Kruger i Fan Bingbing glavne su zvijezde novog filma koji ne samo da nije ostvario neku gledanost prvi vikend u kinima, već je dobio izrazito loše ocjene kritičara i vodećih portala. Triler donosi priču u međunarodnim agenticama koje se moraju udružiti kako bi pobijedile zajedničkog neprijatelja.

Akcijski triler 355 za manje od 45 dana naći će se na streaming servisu Peacock na kojem će možda privući više gledatelja. U hrvatskim kinima premijerno je krenuo s prikazivanjem u četvrtak, 6. siječnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala