Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.1.
Kraj vikenda donosi kultne filmove koje uvijek rado gledamo

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Kneževina je pred bankrotom. Hitno treba poduzeti odlučne korake. Mrkomir je u velikim problemima, Marušin je rođendan, a Anuši je obećao odmor iz snova. Iz nezavidne situacije može ga spasiti jedino Slavomir i njegovo spasonosno rješenje.

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
Francuzi nude Pugačovu suradnju kako bi svrgnuli Katarinu. Katarina nastoji razjasniti je li Elizabeta Petrovna imala dijete. A Natalija Aleksejevna, žena Pavla Petroviča, kuje spletke s ciljem da izvrši prevrat.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Dvije kule, Doma TV u 19:55 sati
Nastavak fantastične priče o stanovnicima mitskog Međuzemlja. Dok je Prstenova družina kao inicijalni dio imala zadatak predstaviti okolnosti i protagoniste priče, Dvije kule dobile su ulogu što dinamičnije i sadržajnije premostiti uvod i rasplet u trećem dijelu Povratak kralja.

Balerina i Viktor, RTL u 20:10 sati
Felicie, 11-godišnja djevojčica bez roditelja, ima jednu strast: plesanje. Njezin najveći san je da postane balerina Pariške Opere Garnier. Kako bi ostvarila svoj san, Felicie i njezin najbolji prijatelj Victor smisle genijalan plan kako bi pobjegli iz sirotišta i otišli u Pariz.

Terminator 2, RTL 2 u 20:15 sati
Roboti koje vladaju svijetom poslali su nezaustavljivog terminatora da uništi Saru Connor, majku Johna Connora, budućeg vođe Otpora koji se još nije tada rodio. Nisu u tome uspjeli. Sada, 1991. roboti pokušavaju misiju ponovno, ali sada šalju ubojitijeg i smrtonosnijeg robota.

47 Ronin, RTL u 21:50 sati
Ronin 47 vodi nas u svijet drvenog Japana i velikih ratnika još veće časti. Keanu Reeves predvodi glumačku ekipu kao Kai, koji se priključuje skupini 47 izgnanih samuraja. Film je inspiriran istinitim događajem koji se dogodio u 18. stoljeću.

Norma Rae, HTV 3 u 22 sata
Odlična socijalna drama inspirirana stvarnim slučajem radnice Crystal Lee Jordan. Istodobno, ona se ne bori samo za prava radnika, već u biti i za bolji položaj žena. Za ovu vrlo zahtjevnu ulogu američka glumica Sally Field nagrađena je Oscarom.

Mamurluk, Nova TV u 22:05 sati
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šogorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvorica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala