Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spider-Man spin-off Morbius dobio odgodu od 3 mjeseca!
Akcijska avantura koja se u kinima trebala naći 28.1. pomaknuta je na početak travnja

"Spider-Man" spin-off "Morbius" dobio odgodu od 3 mjeseca!

Foto: YouTube

Obožavatelji najpopularnijeg vampira iz Marvelovih stripova morat će na premijeru pričekati skoro tri mjeseca dulje.

Sonyjev Morbius dobio je neočekivani pomak s 28. siječnja na 1. travnja ove godine – što nije prva odgoda za ovaj film. Štoviše, Morbius je doživio već nekoliko promjena datuma premijere: originalno je s prikazivanjem trebao početi još 10. srpnja 2020. što je bilo tek malo pomaknuto na 31. srpnja te godine zbog koronavirusa. Onda je stigla odgoda na 19. ožujka 2021., pa na 8. listopada 2021., te na 21. siječnja ove godine i konačno na 28. siječnja. No, nova varijanta virusa očito je još jednom pomrsila planove.

Iako se ponovna odgoda nije očekivala, nije čudno što u Sonyju ovom filmu žele dati pravu priliku kad se situacija s virusom opet malo smiri. Budući da su Venom 2 i pogotovo Spider-Man: Put bez povratka imali odlične uspjehe za studio, od Morbiusa se očekuje sličan uspjeh. U planu je još jedan spin-off iz tog svemira i to o negativcu iz Spider-Mana, Kraven the Hunter. Podsjetimo, Morbius je dio Sonyjevog Spider-Man filmskog svemira, što ne treba miješati s Disneyevim MCU.

Film je režirao Daniel Espinosa, a u središtu radnje je biokemičar Michael Morbius (Jared Leto) koji sam sebe nastoji izliječiti od rijetke krvne bolesti kako bi pomogao drugima s istim problemom, ali se slučajno zarazi s jednim oblikom vampirizma. U ostalim ulogama su Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal i Tyrese Gibson .

Akcijsku avanturu Morbius prema trenutnom rasporedu u kinima dakle očekujemo 1. travnja ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala