Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ima li života izvan vlaka otkrit će treća sezona Snowpiercera
Predstavljen je prvi trailer za treću sezonu koja na male ekrane stiže već krajem siječnja

Ima li života izvan vlaka otkrit će treća sezona "Snowpiercera"

Serija Snowpiercer svoju je premijeru imala 2020. godine, uz dosta podijeljene kritike. To ih nije omelo tako da smo prošle godine dobili i drugu sezonu, koja je malo popravila svoju generalnu ocjenu, a sada nam već stiže i treća sezona.

Nove epizode na male se ekrane vraćaju već krajem ovog mjeseca, a danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za treću sezonu, koji nam obećava kako ipak postoji nada za život van vlaka, za stvaranje nove civilizacije na mjestu koje nije okovano snijegom.

Službeni sinopsis za treću sezonu otkriva nam što nas čeka:

Na kraju druge sezone serije Snowpiercer, Layton (Daveed Diggs) i Ruth (Alison Wright), koji su protjerani u kompostna kola Big Alice, odlučili su ponovno uzeti kontrolu nad Snowpiercerom. Uz pomoć Javiera (Roberto Urbina) i Alexandre (Rowan Blanchard), Layton i Ruth vratili su se na Snowpiercer i povezali sa svojim pristašama. Josie (Katie McGuiness) uništila je akvarij kola te odvojila Snowpiercerovu lokomotivu od ostalih 1023 kola.

Treća sezona nalazi Laytona i njegovu ekipu koja upravlja malim "piratskim vlakom" od deset kola u potrazi za Melanie (Jennifer Connelly) i mogućom toplom lokacijom kako bi pokrenuli novu civilizaciju dok na Snowpierceru Wilford (Sean Bean) dijeli moć i čeka Laytonov povratak.

Hoće li zaista naći neko toplo mjesto na Zemlji gdje se mogu nastaniti ili će im vlak i dalje biti jedini dom, doznat ćemo nakon 24. siječnja kada se očekuje premijera treće sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala