Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže li nastavak filma Red Notice?
Producent Netflixovog hit filma, Hiram Garcia, otkrio kako će fanovi odlučiti hoće li biti nastavka

Stiže li nastavak filma "Red Notice"?

U nedavnom razgovoru za medije producent Hiram Garcia otkrio je kako postoji mogućnost da gledamo nastavak prošlogodišnjeg Netflixovog hit filma Crvena tjeralica, ali samo ako će to fanovi tražiti.

Film je premijeru imao na Netflixu početkom studenog prošle godine i u prvih 28 dana prikazivanja postao najgledaniji Netflixov originalni film, premašivši tako dotadašnji najgledaniji film Bird Box.

Redateljsku palicu filma držao je Rawson Marshall Thurber, a u glavnim su se ulogama našli Gal Gadot, Dwayne Johnson i Ryan Reynolds. Radnja filma prati agenta FBI-ja, koji se nevoljko udružuje s kradljivcem umjetnina kako bi zajedničkim snagama ulovili još veću kriminalku. Film svoj uspjeh duguje svojoj akcijsko-humorističnoj formuli i tri velika glumačka imena u glavnim ulogama.

No unatoč tome što je bio veliki hit među gledateljima kritičari nisu dijelili njihovo oduševljenje te su mu dali većinom osrednje i negativne kritike tvrdeći kako je radnja čisti klišej i potpuno neupečatljiva, unatoč velikim glumcima u glavnim ulogama.

Garcia je otkrio kako će se nastavak dogoditi jedino ako dobije potporu fanova. Rekao je kako nisu namjeravali napraviti nastavak filma niti pretvoriti priču u franšizu, ali da su radi velikog uspjeha kod gledatelja otvoreni za stvaranje nastavak kroz par godina. Osim Garcije, koji je potpuno otvoren za stvaranje nastavka, Johnson i redatelj Thurber su već otkrili kako su također spremni za daljnje priče. Hoće li se to zaista dogoditi vjerojatno ćemo doznati uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala