Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hollywood oplakuje smrt Betty White
Omiljena glumica svijet je napustila na Staru godinu, samo nekoliko tjedana prije 100. rođendana

Hollywood oplakuje smrt Betty White

Iako se često činilo kako će Betty White jednostavno živjeti zauvijek, Stara godina donijela je njenim mnogobrojnim obožavateljima tužne vijesti: legendarna glumica i komičarka preminula je. Omiljena glumica za samo par tjedana, 17. siječnja, trebala je proslaviti svoj 100. rođendan.

Njena karijera trajala je impresivne 82. godine: svoju prvu ulogu imala je davne 1939., sa svojih 17 godina. Tijekom svoje karijere glumila je u mnogobrojnim serijama i filmovima, od kojih ju najviše pamtimo po ulozi Rose Nylund u seriji Zlatne djevojke, u kojoj je glumila od 1985. do 1992. godine. Osim glumačke karijere White je bila poznata i kao izvrsna komičarka, aktivistica za prava životinja te borac za ljudska prava.

Cijeli Hollywood tuguje radi njene smrti jer je kroz svoju karijeru dotaknula mnoge te je svima ostala u dobrom sjećanju.

Posebnu posvetu nakon njene smrti ostavio je glumac Ryan Reynolds, s kojim je glumila 2009. u filmu The Proposal i imala izvanredan odnos. On je na svojim društvenim profilima napisao: "Svijet sada izgleda drugačije. Izvanredno je prkosila svim očekivanjima. Uspjela je postati jako stara, ali nekako, nedovoljno stara. Nedostajat ćeš nam Betty." Svoju objavu je završio s riječima "sada znaš tajnu", referirajući se na njen pogled na smrt. White je znala govoriti kako je njena majka govorila kako je ono što se događa nakon smrti tajna koju doznaju samo oni koji umru te da je svaki gubitak popratila riječima kako ta osoba "sada zna tajnu".

Unatoč njenoj smrti prije doživljenog stotog rođendana pripremljena proslava u njenu čast i dalje bi se trebala održati.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala