Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za 6. sezonu Peaky Blinders: obitelj Shelby vraća se posljednji put
Anya Taylor-Joy i Tom Hardy također su dio finalne sezone čiju premijeru očekujemo u prvoj polovici godine

Trailer za 6. sezonu "Peaky Blinders": obitelj Shelby vraća se posljednji put

Foto: YouTube

Nagrađivana, hvaljena dramska serija Peaky Blinders konačno je dobila trailer za šestu, posljednju sezonu u kojoj ćemo obitelj Shelby vidjeti zadnji put (barem kad je u pitanju serija).

Osim Cilliana Murphyja kao Tommyja Shelbyja bez kojeg ne možemo niti zamisliti seriju, Paul Anderson, Sophie Rundle, Ned Dennehy, Natasha O'Keeffe, Ian Peck i Packy Lee nalaze se među glavnom glumačkom postavom od prve sezone, dok je Harry Kirton kao Finn Shelby u seriji je od druge sezone. Među velikim zvijezdama su Tom Hardy koji je s bandom od druge sezone te je u finalnoj među stalnom postavom, a svoju ulogu iz pete sezone ponovit će Anya Taylor-Joy kao Gina Gray.

Tvorac serije Steven Knight još je prošle godine rekao kako šesta sezona nastavlja borbu Tommyja Shelbyja protiv fašizma. Nakon što se on vratio iz Prvog svjetskog rata bio je emocionalno mrtav zbog svojih iskustava te je bio nihilist, amoralan i napravio bi sve kako bi zaradio što više novaca. "Kada se susreo s fašizmom nešto ga je vratilo u život i odlučio je da postoji dobro i loše – zato je svoje vrijeme odlučio uložiti u suprotstavljanje. To nastavljamo u šestoj sezoni s tim da će se Tommyju dogoditi još mnogo toga što uopće ne očekujete. ... Rekao sam svaki put, i svaki put vjerujem da je to istina: ovo je najbolja sezona dosad" , izjavio je Knight.

Serija Peaky Blinders na BBC-ju je premijerno krenula još u rujnu 2013. i dosad je osvojila razne nagrade, uključujući BAFTA TV nagradu za najbolju dramsku seriju 2018. godine. Peta sezona prikazivala se od kolovoza do rujna 2019. tako da obožavatelji jedva čekaju povratak svojih omiljenih likova.

Šesta, posljednja sezona Peaky Blinders još nema datum premijere, ali očekujemo je u prvoj polovici ove godine (vjerojatno na proljeće) s tim da je u pripremi i dugometražni film koji bi s produkcijom navodno trebao krenuti sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala