Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Winslet otkrila što bi bila radnja 2. sezone Mare iz Easttowna
Glumica još ne zna hoće li reprizirati ulogu koja joj je donijela nagradu Emmy ako će se raditi nova sezona

Kate Winslet otkrila što bi bila radnja 2. sezone "Mare iz Easttowna"

Foto: YouTube

Oskarovka Kate Winslet sredinom godine rekla je kako je spremna ponoviti svoju ulogu detektivke Mare Sheehan u seriji Mare iz Easttowna ako bi se snimala druga sezona, a ovih dana otkrila je što bi mogla biti radnja nove sezone.

I dok iz HBO-a tek treba stići potvrda o snimanju nove sezone, njezina glavna zvijezda Winslet, koja je za ulogu dobila nagradu Emmmy, za The Guardian je izjavila kako bi se nastavak priče bavio trenutnom krizom koja obuhvaća policijsku brutalnost u Americi.

"Ne znam hoću li opet glumiti Mare. No, ako bismo radili drugu sezonu onda bi sigurno policijski zločini kod nas i u Americi našli mjesto u pričama koje biste vidjeli. Sto posto. Ne možete se pretvarati da se takve tragedije nisu dogodile" , Winslet je odgovorila na pitanja oko stravičnog policijskog ubojstva Georgea Floyda 2020. te silovanja i ubojstva Sarah Everard koje je ove godine počinio metropolitanski službenik u Velikoj Britaniji.

Dodala je kako su to primjeri užasnih zločina te da ih niti ne može opisati jer se osjeća bespomoćno: "Moramo napraviti nešto smisleno iz toga, moramo dati svoj glas u ime onih koji to ne mogu. To je nešto što mi je sad vrlo bitno, a što mi nije niti padalo na pamet u mojim 20-ima."

Kate Winslet glumila je Mare Sheehan, uglednu detektivku iz gradića u Pennsylvaniji koja istražuje brutalno lokalno ubojstvo, istodobno tražeći balans u privatnom životu koji se brzo raspada oko nje. Redatelj prve sezone Craig Zobel već je komentirao kako misli da je prva sezona bila dovoljna i da je to bio kraj priče, ali da je fasciniran likom Mare Sheehan te da ne bi bilo loše da je opet vidimo.

Prva sezona serije Mare iz Easttowna bila je odlično prihvaćena i od kritike i od publike s tim da su kritičari hvalili priču, likove, glumu i prikaz žena u seriji. Na 73. dodjeli nagrada Emmy imala je 16 nominacija od kojih je osvojila četiri nagrade (Winslet za najbolju glavnu glumicu u limitiranoj seriji, Julianne Nicholson za najbolju sporednu glumicu, Evan Peters za najboljeg sporednog glumca, te Emmy za izvanrednu scenografiju za suvremenu ili fantasy seriju snimanu jednom kamerom).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala