Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Opasnost vreba u potrazi za blagom u novom traileru filma Uncharted
Mark Wahlberg i Tom Holland nalaze se u opasnosti tijekom potrage za skrivenim blagom

Opasnost vreba u potrazi za blagom u novom traileru filma "Uncharted"

Predstavljen je još jedan trailer za nadolazeći avanturistički film Uncharted, koji nam otkriva Toma Hollanda i Marka Wahlberga u uzbudljivoj, ali i opasnoj avanturi u potrazi za davno izgubljenim blagom.

Redatelj Ruben Fleischer drži redateljsku palicu ove igrane adaptacije istoimene video igre, koji služi kao svojevrsni prequel priči koju znamo iz poznate igre.

Novi nam trailer otkriva nove scene s glavnim likovima, koji odlaze na pustolovinu života, a tu su i napete jurnjave, minirane zagonetke, a čak i borba brodovima - u zraku.

Službeni opis filma otkriva nam detalje radnje:

Snalažljivog lopova Nathana Drakea (Holland) zaposli iskusni lovac na blago Victor "Sully" Sullivan (Wahlberg) da mu pomogne pronaći izgubljeno blago Ferdinanda Magellana od prije 500 godina. Ono što za ovaj dvojac počne kao pljačka ubrzo se pretvori u jurnjavu po svijetu u lovu na blago, koje moraju pronaći prije nemilosrdnog Moncade (Antonio Banderas), koji vjeruje da on i njegova obitelj imaju pravo na njega.

Ako Nate i Sully uspiju dešifrirati tragove i razriješiti jednu od najstarijih zagonetki na svijetu mogli bi pronaći blago vrijedno 5 milijardi dolara i možda čak Nateovog davno izgubljenog brata. Jedino što moraju je naučiti kako surađivati jedan s drugim.

Tko će pobijediti u ovoj utrci i prvi pronaći blago doznat ćemo 18. veljače 2022. godine kada se očekuje početak kino-distribucije.
 

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala