Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joseph Gordon-Levitt nabrijan u novoj seriji Super Pumped
Serija "Super Pumped: The Battle For Uber" predstavljena je trailerom, donosi priču o postanku Ubera

Joseph Gordon-Levitt "nabrijan" u novoj seriji "Super Pumped"

Showtime je objavio prvi teaser trailer za prvu sezonu svoje nadolazeće serije Super Pumped, u kojoj imamo prilike vidjeti Josepha Gordona-Levitta u glavnoj ulozi.

Serija je usmjerena na izume najpoznatijih poduzetnika na svijetu i kako su njihovi izumi i ideje promijenile način na koji gledamo na svijet - na bolje i na gore. Prva sezona istražit će pozadinu taksi usluge Uber, a nosi naziv Super Pumped: The Battle for Uber.

Super Pumped: The Battle for Uber temelji se na istoimenoj knjizi Mikea Isaaca iz 2019. godine. Showrunneri serije su Brian Koppelman, Beth Shacter i David Levien, a serija bi s prikazivanjem trebala krenuti 27. veljače 2022. godine.

Gordon-Levitt glumit će izvršnog direktora Travisa Kalanicka, Kyle Chandler bit će Uberov suosnivač Bill Gurley, Hank Azaria utjelovit će Appleovog izvršnog direktora Tima Cooka, dok će Uma Thurman biti Ariana Huffington, suosnivačica The Huffington Posta i izvršna direktorica Thrive Globala.

Službeni opis serije otkriva detaljnije radnju:

Super Pumped donosi priču o jednoj od najuspješnijih i najrazornijih tvrtki iz Silicijske doline, Uberu. Usmjerena na Kalanicka (Gordon-Levitt) i njegov, ponekad uzburkan odnos s mentorom Gurleyjem (Chandler). Showtimeova serija prikazat će uspone i padove transportne tvrtke koja utjelovljuje dobre i loše strane Silicijske doline. Čak i usred radikalnog preokreta koji je nastao unutar globalne tehnološke prijestolnice, Uber se ističe i kao čudo i kao opomena, s unutarnjim i vanjskim bitkama koje nanose nepredvidive posljedice.

U seriji će također glumiti Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thébaud, Babak Tafti, Darren Pettie, Noah Weisberg, Mark Gessner, Kerry Bishé i Joel Kelley Dauten.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala