Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Henry Cavill se nada kako će treća sezona Witchera ostati vjerna knjigama
Glumac koji se nalazi u naslovnoj ulozi veliki je obožavatelj knjiga i igre po kojima je serija rađena

Henry Cavill se nada kako će treća sezona "Witchera" ostati vjerna knjigama

Druga sezona fantasy serije Witcher prošlog se tjedna napokon pojavila na streaming platformi Netflix, na veliko oduševljenje fanova. Tim povodom glavni su glumci imali razgovore s medijima gdje su razgovarali o trenutnoj sezoni, ali i o budućnosti serije.

Kao i uvijek, Henry Cavill, koji se nalazi u naslovnoj ulozi serije, otkrio je što misli o svom liku, njegovom odnosu s drugim likovima i o tome što bi želio vidjeti u narednoj sezoni.

Upozorenje: Nastavak članka sadrži detalje o drugoj sezoni serije.

U razgovoru o tome kojeg bi lika detaljnije želio vidjeti u narednoj sezoni Cavill je naglasio Nenneke, bitnu osobu u knjigama, opisanu kao dio Geraltove "odabrane obitelji". "Kako bi ostali vjerni knjigama, mislim da postoji mogućnost istražiti odnos s Nenneke malo dublje.", otkrio je Cavill i dodao: "Naravno, želio bih raditi s Witcherima malo više, ali sve ovisi o tome što će priča dozvoliti. Veliki sam obožavatelj knjiga i želio bih da im ostanemo vjerni. Radi se o tome da se napravi priča bez previše odmaka ili dodataka koji bi poremetili originalnu priču."

Upravo to je zamjerka koju su obožavatelji romana Andrzeja Sapkowskog i video igre koja je rađena po romanima imali na drugu sezonu jer je ipak imala odmaka od originalne priče.

Što će nam donijeti treća sezona za sada u potpunosti nije poznato, ali je showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich otkrila kako je scenarij već skoro završen. Treća sezona trebala bi se temeljiti na drugom romanu u književnom serijalu Time of Contempt, koji je usmjeren na rastuću napetost između Sjevernih kraljevstava i Nilfgaarda, koji se pripremaju na sveopći rat. Treća je sezona tek u ranoj fazi razvoja tako da nije poznato kada bi trebala stići na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala