Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno trailer za Marvelov Doctor Strange in the Multiverse of Madness!
Nastavak velikog kino hita "Doctor Strange" iz 2016. u kinima očekujemo u svibnju 2022.

Konačno trailer za Marvelov "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"!

Foto: YouTube

Šest godina nakon filma Doktor Strange koji je odlično prihvatila i kritika i publika doći će nam nastavak koji je jučer konačno predstavljen prvim trailerom!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness dio je MCU Faze 4, a nastavlja se na događaje iz filma Spider-Man: Put bez povratka koji je prije tjedan dana stigao u kina te na prvu sezonu serije Loki. Doktor Stephen Strange nastavlja istraživati Kamen vremena, ali sve će proći jako po zlu i Strange će slučajno osloboditi neopisivo zlo.

Film je u planu još od listopada 2016. godine, a imao je nekoliko poteškoća prilikom produkcije tako da nastavak stiže čak nekoliko godina kasnije. Podsjetimo, te 2016. je redatelj i jedan od scenarista Scott Derrickson imao ideje za nastavak, ali tek u prosincu 2018. potpisao je ugovor da režira i novi film, kad je službeno potvrđeno i da će Benedict Cumberbatch ponoviti naslovnu ulogu.

Planovi su mijenjani još nekoliko puta pa je tako Derrickson otišao iz projekta "zbog kreativnih razlika" početkom 2020. tako da su na scenariju angažirani Jade Halley Bartlett i Michael Waldron, a Sam Raimi redateljsku palicu je preuzeo u travnju iste godine. Snimanje je također imalo nekoliko prisilnih pauzi zbog pandemije koronavirusa.

Uz Cumberbatcha glume Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen i Xochitl Gomez.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina bi premijerno trebao stići 5. svibnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala