Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Matej napokon ispao iz glazbenog showa!
Ekipa s foruma ne voli mladog Šibenčanina, pa se vesele tome što je dobio najmanje glasova

Video: Matej "napokon" ispao iz glazbenog showa!

PIŠE: Dario Petruševski                        
Foto: RTL

Rock večer reality showa "Hrvatska traži zvijezdu" pokazala se punim pogotkom za sve kandidate, pa čak i za one koji s tim glazbenim prvcem nemaju nikakve veze, ali je Matej Miličić kao kandidat s najmanje glasova ipak morao napustiti natjecanje. Iako se itekako potrudio, što je primijetio i žiri, Matej nije uspio nadmašiti konkurente među kojima je, sasvim očekivano, daleko najbolji bio Zoran. "Ovo je bilo najljepše iskustvo u mom životu!", rekao je Matej nakon ispadanja i priznao da već ima poslovne ponude.
 
 
"Još je rano, ne bih htio o tome pričati, ali nešto se kuha", slavodobitno je izjavio Šibenčanin Matej, koji je u posljednjih nekoliko dana pozornost medija plijenio ljubavnom pričom s Valentinom Dropulić, nekadašnjom natjecateljicom propalog "Hrvatskog top modela". Ispadanje je, kaže, očekivao, baš kao i Barbara Dautović, koja se šokirala nakon što je doznala da ulazi u poluzavršnicu showa.
 
Matej je, barem ako je suditi po internetskim forumima, najmanje omiljen kandidat showa - mnogi se čude kako je u showu pretekao Carlu Belovari i Nikolinu Kovačević, pa riječ "napokon" u punoj snazi prati njegovo ispadanje.
 
 
Žiri je u rock večeri bio prilično naklonjen kandidatima, za razliku od prethodnog tjedna kad su se mladi pjevači zamalo rasplakali zbog strogih opaski. Posebno dobro pred Jelenom, Tonyjem i Foxom prošao je Bojan Jambrošić, koji je otvoreno priznao kako mu rock ne stoji, ali je uspio oduševiti publiku, pa i Tonyja, koji mu je rekao kako je "napokon prestao afektirati".
 
Do velike završnice RTL-ovog glazbenog showa ostala su još dva tjedna, a u finalu će se naći dvoje natjecatelja. Brojne online ankete koje prate projekt po tom su pitanju prilično jasne - "u ringu" bi se trebali naći Zoran i Bojan, koji za favorite slove od samog početka. Kako doznajemo, RTL Televizija zbog velikog uspjeha showa "Hrvatska traži zvijezdu" već planira drugu sezonu, pa će i nadolazeća jesen biti nova prilika za glazbene talente i sve one koji misle da to jesu.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala