Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wilmer Valderrama je novi Zorro
Disney u pripremi ima novu televizijsku seriju o poznatom osvetniku, s Valderramom u glavnoj ulozi

Wilmer Valderrama je novi Zorro

Zorro se vraća u Disney i to s Wilmerom Valderramom u naslovnoj i producentskoj ulozi nove televizijske serije o kultnom maskiranom osvetniku. Valderrama će tako utjeloviti Dona Diega de la Vegu i njegovog alter ega Zorroa, lika kojeg je 1919. godine stvorio Johnston McCulley.

Nadolazeća serija donijet će nam novu verziju originalne Disney-ABC serije s Guyom Williamsom, koja se prikazivala od 1957. do 1959. godine kada je prikazano čak 78 epizoda. Još četiri jednosatne epizode prikazane su početkom 60-ih, čime je serija došla do svog kraja.

Serija je pratila avanture Dona Diega de la Vege, nasljednika najimućnijeg zemljoposjednika u Kaliforniji, koji koristi svoje vještine baratanja mačem kako bi zaštitio selo Pueblo de Los Angeles od zlonamjernika i korumpiranih političara. Zorro je poznat po svom klasičnom kompletno crnom izgledu, zajedno s plaštem, sombrerom i maskom preko očiju.

Iako nije poznato puno detalja o nadolazećoj seriji, Ayo Davis, predsjednica Disneyjevog televizijskog programa, otkrila je kako će nova verzija koristiti neke od elemenata iz klasične priče: "Donosimo novu verziju Disneyjevog klasika kao uvjerljivu povijesnu priču, smještenu u Pueblo de Los Angeles, ali ispričanu u vrlo modernom stilu telenovela - s bogato osmišljenim suvremenim likovima i odnosima smještenim uz akciju, dramu, napetost i humor originalnog, kultnog Zorroa."

Serija se tek nalazi u ranoj fazi razvoja tako da za sada nije otkriveno kada bismo ju mogli gledati na malim ekranima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala