Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven trailer za nove Čudesne zvijeri
Prvi službeni trailer za novi film u franšizi otkriva nam ekipu udruženu u borbi protiv Grindelwalda

Otkriven trailer za nove "Čudesne zvijeri"

Napokon je otkriven prvi trailer za nadolazeći film u franšizi Čudesnih zvijeri, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, u kojem vidimo povratak Eddieja Redmaynea u ulozi Newta Scamandera, Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea, a predstavljen je i Mads Mikkelsen kao Gellert Grindelwald.

Newtov brat Theseus (Callum Turner) otkriva nam kako okupljaju ekipu koja će zajedničkim snagama pokušati poraziti jednog od najmoćnijih čarobnjaka u posljednjih sto godina. Vidimo Victoriu Yeates u ulozi Bunty, Williama Nadylama kao Yusufa Kamu, Jessicu Williams u ulozi profesorice Eulalie "Lally" Hicks i Dana Fogera koji je ponovno Jacob Kowalski. Kroz trailer nam se otkrivaju i druga poznata lica kao Alison Sudol u ulozi Quennie Goldstein i Ezra Miller kao Credence Barebone.

Najzanimljivije lice u cijelom traileru svakako je ono Madsa Mikkelsena koji je preuzeo ulogu Gellerta Grindelwalda, čarobnjaka koji će se sukobiti s Dumbledoreovom vojskom dok pokušava započeti rat s bezjacima. Svakako će biti zanimljivo vidjeti Mikkelsenov prikaz lika, kojeg su do sada glumili Colin Farrell i Johnny Depp.

Službeni opis filma otkriva nam što nas čeka u čarobnjačkom svijetu Harryja Pottera:

Profesor Albus Dumbledore zna kako je moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald na putu da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. U nemogućnosti da ga sam zaustavi, on daje zadatak zoologu za magična bića Newtu Scamanderu da predvodi neustrašiv tim čarobnjaka, vještica i jednog hrabrog bezjačkog pekara u opasnoj misiji, gdje će se susresti sa starim i novim zvijerima i sukobiti s Grindelwaldovom rastućom legijom pratitelja. No s tako visokim ulozima samo je pitanje kada će se u ovu borbu uključiti i sam Dumbledore.

Redateljsku palicu filma drži David Yates, koji je režirao sve filmove Čudesnih zvijeri i posljednja četiri filma u franšizi Harryja Pottera. Scenarij potpisuju J.K. Rowling i Steve Kloves, koji se vraća čarobnjačkom svijetu, nakon što je napisao scenarije za sedam od osam filmova o Harryju Potteru.

Što nas sve čeka u novom filmu i kako će se odviti ova čudesna borba, doznat ćemo 15. travnja 2022. godine, kada film krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala