Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fani zna sve tajne Bernieja Ecclestonea
Iako su joj u Barceloni ukrali video materijal s Berniejem, Fani i dalje ima asa u rukavu

Fani zna sve tajne Bernieja Ecclestonea

PIŠE: Dario Petruševski                
Foto: Nova TV

Unatoč brojnim nevoljama, Fani Stipković je za "Red Carpet" od Bernieja Ecclestonea ipak izvukla izvući poneku pikanteriju o razvodu od supruge Slavice. Bivša manekenka je, naime, u Barceloni ostala bez video materijala u kojoj joj Bernie otkriva zašto je došlo do prekida višegodišnjeg braka, a neki su dijelovi osvanuli u britanskim medijima. Ipak, Fani je dočekala novu priliku - humanitarnu reviju u Monte Carlu.
 
Na elitnoj humanitarnoj modnoj reviji Petre Ecclestone u Monte Carlu manekeni za modnu marku Form bili su vozači Formule 1, a ondje se našla i neumorna Fani koja je prikupila mnoštvo pikantnih izjava i pravih svjetskih ekskluziva. Slavne kćerke Ecclestone, Tamara i Petra, još su jednom stale pred mikrofon "Red Carpeta", te ispričale sve o svojim karijerama, usponima, padovima, djetinjstvu i odnosu s roditeljima.
 
 
U divnom ambijentu luksuznog Amber loungea u Monte Carlu Fani je razgovarala s bivšim tenisačem Borisom Beckerom, te olimpijskim pobjednikom i bivšom trkačkom zvijezdom Michaelom Johnsonom. Fani se našla i u društvu jednog od najvećih svjetskih bogataša Richarda Bransona koji joj je povjerio da prepoznaje zašto se ljudi druže s njim te postoji li još neki luksuz koji si do sada nije priuštio. Na Faninoj listi ove nedjelje naći će se i princeza Beatrice od Yorka koja će predstaviti svog dečka, a vozač Formule 1 Adrian Sutil će otkriti kako zavodi djevojke.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala