Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poster i trailer za Sonic the Hedgehog 2
Još nas samo 4 mjeseca dijele do nastavka prošlogodišnjeg filma prema popularnoj video igrici

Poster i trailer za "Sonic the Hedgehog 2"

Foto: YouTube

Poster i trailer za Sonic the Hedgehog 2 konačno su stigli!

Trailer za nastavak hit filma Sonic: Super jež iz 2020. godine donosi prve scene s Tailsom i Knucklesom koji su Sonicovi prijatelji u svijetu popularne Segine franšize video igrica. Sonic the Hedgehog bio je jedan od kino hitova netom prije pandemije te je zaradio 319,7 milijuna dolara diljem svijeta.

Većina glumačke postave iz prvog filma ponavlja svoje uloge, što uključuje i Bena Schwartza koji je posudio glas brzom, super ježu Sonicu. Nastavak nas upoznaje s njegovim žutim prijateljem Milesom Prowerom zvanim Tails, kojem je glas posudila Colleen O’Shaughnessey, i s Knucklesom, crvenim echidnom (ježac) koji je u igrici nekad Sonicov prijatelj, a nekad neprijatelj, a njemu je glas posudio Idris Elba.

Radnja novog filma prati Sonica koji je spreman za više slobode pa će ga Tom (James Marsden) i Maddie (Tika Sumpter) ostaviti samog kod kuće dok su oni na godišnjem. No, opasnost se vraća u obliku doktora Robotnika (Jim Carrey) koji ovaj put sa sobom dovodi novog partnera, Knucklesa, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

Redatelj Jeff Fowler vratio se s režijom nastavka, kao i Pat Casey i Josh Miller koji su napisali scenarij s Johnom Whittingtonom. U ostalim ulogama su Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub i Shemar Moore.

Sonic the Hedgehog 2 u kina premijerno stiže 8. travnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala