Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.12.
Uz nove nastavke omiljenih serija večeras izdvajamo filmove iz ovog stoljeća

TV Preporuke dana – Subota 11.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:20 sati
Preživjeli oplakuju poginule, spaljuju ih i nakon toga slave pobjedu. Tijekom te tužne gozbe, Darnerys oraspoloži okupljene proglasivši Gendryja zakonitim Baratheonom. On tako postaje knezom Olujnog kraja.

Majkaotacsin, HTV 2 u 23:40 sati
Ubijen je premijerov sin za što optužuju Maxove novine. Stanje u zemlji je alarmantno i na vidjelo isplivavaju svakakve mračne činjenice.

FILMOVI

Nacionalno blago, Doma TV u 19:55 sati
Odvažni Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) šesta je generacija obitelji u kojoj se od pripovijeda o tajnom zemljovidu koji krije točno odredište zakopanog blaga. Prema priči Benjaminova djeda riječ je o neprocjenjivom bogatstvu koje su od 11. do 14. stoljeća na svojim putovanjima Bliskim istokom i Europom prikupili drevni vitezovi templari i sakrili negdje u Americi.

Terminal, HTV 1 u 20:10 sati
Viktor Navorski (Tom Hanks), stanovnik istočne Europe, dolazi u New York u najnezgodnijem trenutku: nekoliko trenutaka prije nego mu je avion trebao poletjeti u njegovoj je državi izbio rat koji je razbio njeno jedinstvo pa američke vlasti ne mogu prihvatiti Viktorovu putovnicu kao valjanu. On se nađe u nestvarnoj situaciji: nije mu dozvoljen ulazak u Ameriku, a nemoguće ga je deportirati.

Ledeno doba 4: Zemlja se trese, RTL u 20:15 sati
Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima!

Na putu do zvijezda 2, RTL u 22 sata
U nastavku velikoga filmskog hita režiju je preuzela Elizabeth Banks koja je ujedno i dio glumačke postave i producent filma. Ovoga puta sveučilišna a capella skupina Barden Bellas ulazi u napeto i neizvjesno međunarodno natjecanje koje do sada nije osvojio niti jedan američki tim!

Alfa, Nova TV u 22 sata
U prapovijesti, tijekom posljednjeg ledenog doba, mladić se bori za povratak kući nakon što se odvojio od svog plemena tijekom lova na bizone. Pronalazi slično izgubljenog vuka i započinje prijateljstvo koje će promijeniti čovječanstvo.

Deja Vu, HTV 1 u 23 sata
U New Orleansu se prilikom slavlja dogodi teška eksplozija usidrena trajekta koji je doplovio iz Alžira, pri čemu pogine velik broj američkih mornara. Odmah se pokrene istraga o slučaju u kojoj se osobito angažira agent Carlin (Denzel Washington). Šerif Reed ga obavijesti da je nedaleko od mjesta tragedije pronađen i unakaženi leš žene koja je očito i sama bila umiješana u ovu nesreću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala