Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako izdresirati zmaja u moderno doba: trailer za Dragons: The Nine Realms
Stigla je najava za novu seriju iz popularne franšize u kojoj je radnja smještena 1300 godina nakon prvog filma

"Kako izdresirati zmaja" u moderno doba: trailer za "Dragons: The Nine Realms"

Foto: YouTube

Omiljeni zmajevi se vraćaju!

Prošlo je 11 godina otkad je u kina premijerno stigla animirana avantura Kako izdresirati zmaja (How To Train Your Dragon) smještena u svijet Vikinga i zmajeva, prema knjizi Cresside Cowell. Film je doživio veliki uspjeh pa je 2014. u kina stigao nastavak Kako izdresirati zmaja 2, a 2019. još jedan, Kako izdresirati zmaja 3. DreamWorks je napravio i serije prema filmovima (Obrana Berka, Dragons Rescue Riders), a diljem svijeta još uvijek se prodaje razna roba s likovima iz filma čime je Kako izdresirati zmaja postala franšiza. Čini se kako je došlo vrijeme za korak u moderno doba i za nove generacije!

Streaming servis Hulu jučer je predstavio novu seriju prema franšizi naziva Dragons: The Nine Realms. Radnja animirane serije smještena je 1300 godina nakon događaja iz originalnog filma, u moderan svijet u kojem su zmajevi tek legenda. Kad neobična geološka anomalija otvori ogromnu, kilometrima duboku pukotinu za površini Zemlje to će privući znanstvenike iz cijelog svijeta koji žele proučiti taj fenomen. No, na lokaciji će se naći i nekoliko znatiželjne djece koja će slučajno otkriti dobro skrivanu tajnu o zmajevima i pravi razlog zašto se skrivaju – tajnu koju moraju sačuvati za sebe kako bi ih zaštitili.

Novu animiranu seriju iz Dragons franšize osmislili su John Tellegen, Chuck Austen i Henry Gilroy, a u originalu glasove su posudili Julia Stiles, Marcus Scribner, Aimee Garcia, Ashley Liao, Lauren Tom, Keston John, Justina Machado i D’Arcy Carden.

Serija Dragons: The Nine Realms na Hulu i Peacock stiže već 23. prosinca ove godine sa šest epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala