Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


AMC osigurao 8. sezonu za seriju Fear the Walking Dead
Glumica Kim Dickens vraća se kao Madison Clark u drugom dijelu 7. sezone

AMC osigurao 8. sezonu za seriju "Fear the Walking Dead"

Foto: YouTube

Za obožavatelje svijeta Živih mrtvaca stigle su dobre vijesti: spin off serija Fear the Walking Dead obnovljena je za osmu sezonu, a jedna od njenih bivših zvijezda Kim Dickens vraća u drugom dijelu aktualne sezone!

Vijest o povratku glumice objavljena je tijekom emisije Talking Dead nakon finalne epizode prvog dijela sedme sezone. Dickens će glumiti u drugom dijelu sedme sezone, a u osmoj će ponovno biti članica stalne glumačke postave.

Dickens smo gledali kao Madison Clark od prve do četvrte sezone kad je njezin lik naizgled smrtno nastradao kad se žrtvovala u eksploziji. "Madison Clark jedan je od temeljnih likova u svijetu Živih mrtvaca – ona je junakinja, kompleksna osoba koja je prisiljena postati ratnica. Sirovi talent, snaga i briljantnost Kim Dickens dat će novu snagu franšizi i ne možemo biti sretniji što se vraća", rekao je glavni direktor sadržaja za TWDU (The Walking Dead Universe) Scott M. Gimple.

U sedmoj sezoni pratimo radnju nakon nuklearne eksplozije i nemilosrdnog Victora Stranda (Colman Domingo) koji bezosjećajno određuje tko će imati priliku za život. Ostali članovi ekipe odlučni su preživjeti pa čak i silom zauzeti Strandov toranj te nastaviti potragu za mitskim mjestom za koje nitko nije siguran da postoji. Alicia (Alycia Debnam-Carey) je postala vođa Teddyjevih bivših sljedbenika, ali se razboli u trenutku nepažnje, dok se Morgan (Lennie James) i dalje nada da će se ujediniti s obitelji.

Prvih osam epizoda sedme sezone Fear the Walking Dead prikazivale su se na tjednoj bazi od 10. listopada do 28. studenog, a drugih osam epizoda premijerno kreće 10. travnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala