Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.12.
Pogledajte što smo izdvojili za početak vikenda

TV Preporuke dana – Petak 3.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:05 sati
Glumeći Billie, Villanelle uranja duboko u opasni svijet svoje mete. Eve možda ima opasnu konkurenciju u borbi za Villanelleinu naklonost.

FILMOVI

Tri plakata izvan grada, HTV 1 u 20:10 sati
Van grada Ebbinga, u Missouriju, objavljena su tri plakata s pomoću kojih Mildred Hayes proziva šerifa Williama Willoughbyja da nije ništa poduzeo glede umorstva njene kćeri. Cijela se situacija dodatno zakomplicira kada se u sukob između šerifa i Mildred upetlja Willoughbyev nasilni zamjenik Jason Dixon.

Susjedi iz pakla, RTL u 23 sata
Mlada obitelj s veseljem dočekuje nove susjede. Oni su simpatični, mladi i članovi studentskog bratstva koje organizira najbolje tulume u gradu! Dok im se život okreće poput vrtuljka, zbunjeni roditelji i njihova mala beba pokušavaju se prilagoditi novonastaloj situaciji, ali i zaustaviti "vesele" susjede prije nego što demoliraju cijelu ulicu i otjeraju ih što dalje od kuće i društva iz pakla.

Ubojice, Nova TV u 23:15 sati
Slomljena iznenadnim prekidom Jen (Katherine Heigl) odlazi sa roditeljima na odmor u Francusku. Tamo upoznaje muškarca svojih snova Spencera Aimesa (A. Kutcher). Njihova veza se okrunjuje brakom, te nakon tri godine bračne idile Jen otkriva da joj je muž plaćeni ubojica.

Zakon jačeg, HTV 1 u 23:40 sati
Jacob Harlon je uspješan financijer koji živi savršenim životom s obitelji i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubojstvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke i prisiljen je činiti nezamislive stvari kako bi preživio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala