Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipi serije Secret Invasion pridružila se i Cobie Smulders
Glumica se vraća ulozi Marije Hill, agentice S.H.I.E.L.D.-a

Ekipi serije "Secret Invasion" pridružila se i Cobie Smulders

Foto: Depositphotos

Cobie Smulders (na naslovnoj fotografiji sa suprugom Taranom Killamom) najnovije je pojačanje Disneyeve serije Secret Invasion.

Glumica se tako pridružila otprije poznatoj glumačkoj postavi koju čine Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman i Emilia Clarke. Nova serija ponovno će spojiti Jacksona i Smulders koji su se zajedno pojavili u gore spomenutim filmovima kao direktor SHIELD-a Nick Fury i njegova pomoćnica Maria Hill.

Mendelsohn će također ponoviti svoju ulogu i to onu Skrulla Talosa kojeg je glumio u SF avanturi Kapetanica Marvel 2019. godine, još jednom Marvel-Disney hitu. Upravo će Fury i Talos biti u središtu radnje serije Secret Invasion koja će donijeti priču o frakciji Skrulla koji mijenjaju oblik i koji se već godinama nalaze na Zemlji i infiltrirali su se u najviše redove. Scenarij će napisati Kyle Bradstreet koji će biti i jedan od izvršnih producenata.

Osim po MCU filmovima, Cobie Smulders poznata je i po ulozi u hit humorističnoj seriji Kako sam upoznao vašu majku u kojoj smo je gledali devet sezona, a nedavno je bila dio glavne glumačke postave nove sezone Američke kriminalističke priče koja se s podnaslovom Opoziv bavila aferama nekadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona. Smulders je glumila Ann Coulter, kolumnisticu i odvjetnicu, kritičarku Clintonove administracije.

Seriju Secret Invasion na streaming servisu Disney+ očekujemo tijekom 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala