Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedna kratka najava za Spielbergovu Priču sa zapadne strane
Tijekom prosinca glazbena drama imat će premijeru u kinima diljem svijeta, a prve reakcije opisuju je kao "spektakularnu"

Još jedna kratka najava za Spielbergovu "Priču sa zapadne strane"

Foto: YouTube

Nakon nekoliko najava tijekom godine za novu filmsku ekranizaciju klasičnog kazališnog mjuzikla Priča sa zapadne strane (West Side Story), stigla je još jedna kratka najava koja nas podsjeća kako film uskoro dolazi u kina.

Glazbena drama, koju čekamo već nekoliko godina, u ponedjeljak je imala svoju premijeru u New Yorku, a oni koji su je imali čast pogledati mahom daju pozitivne kritike i izražavaju svoje oduševljenje, posebice za redatelja Stevena Spielberga za kojeg neki čak misle kako mu je Priča sa zapadne strane film karijere.

U novoj verziji glavne uloge imaju Rachel Zegler (ovo joj je prva filmska uloga) i Ansel Elgort (Češljugar, Vozač, Krive su zvijezde) kao María i Tony čija će romansa dodatno uzburkati već dugo suparništvo lokalnih uličnih bandi Sharska i Jetsa. U ostalim ulogama su Ariana DeBose kao Anita, David Alvarez kao Bernardo i Mike Faist kao Riff. Rita Moreno, glumačka legenda koja je osvojila nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice kao Anita u Priči sa zapadne strane iz 1961. godine, u remakeu se našla u novoj ulozi, te je jedna od izvršnih producentica filma. Adaptaciju scenarija napisao je Tony Kushner (Angels in America, Lincoln) i ovo će biti prvi Spielbergov dugometražni mjuzikl.

Mnogi već smatraju kako će ovaj film biti siguran kandidat u sezoni nagrada, a Ansel Elgort ističe se kao potencijalni favorit za Oscara. Kako se gledateljima širom svijeta sviđa nova Priča sa zapadne strane saznat ćemo 8. prosinca kad film stiže na neka tržišta, a u hrvatskim kinima premijerno kreće 16. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala