Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Holland ostaje Spider-Man, sigurna je producentica Amy Pascal
Uvjerena je kako će raditi nove filmove te da će lik svakako ostati u MCU

Tom Holland ostaje Spider-Man, sigurna je producentica Amy Pascal

Foto: Depositphotos

Čini se kako Spider-Man: No Way Home neće biti zadnji film u kojem Toma Hollanda gledamo u ulozi Spider-Mana.

Dugogodišnja producentica Spider-Man filmova Amy Pascal izjavila je kako očekuju da će se Holland vratiti u ovoj ulozi za barem još tri filma unutar Marvel Cinematic Universea. "Ovo nije zadnji film koji ćemo napraviti s Marvelom – niti je ovo zadnji Spider-Man film. Spremni smo napraviti novi Spider-Man film s Tomom Hollandom i Marvelom... o trenutnim filmovima razmišljamo kao o trilogiji, a sad možemo na nova tri. Ovo nije naš zadnji MCU film", naglasila je jučer nekoliko puta za stranicu Fandango na kojoj se mogu kupiti ulaznice za novi film.

Iako Marvel, Sony i Holland nisu imali komentara na ovo, Pascalina izjava samo je još jedna u nizu sage o Sony-Marvel partnerstvu koje je dovelo lik Spider-Mana u MCU (odnosno, partnerstvu Sony-Disney 2015. godine nakon što je Disney kupio Marvel). Podsjetimo, osim u Povratku kući i Daleko od kuće lik Hollandovog Spider-Mana pojavio se primjerice i u Marvelovim Kapetan Amerika: Građanski rat te Osvetnici: Završnica. 2019. godine Sony i Disneyev Marvel nakratko su se razišli što je dovelo u pitanje Spider-Manov lik unutar MCU-a, ali nakon nekoliko mjeseci protesta obožavatelja i raznih prigovora studio je ipak popravio stvar i dogovor je postignut kako bi Peter Parker ostao dio MCU-a.

No, ono što iz Pascalinih komentara i dogovora između studija nije jasno – može li se Holland pojaviti i u Sony filmovima u kojima se nalaze drugi Marvelovi likovi (kao što je Venom s Tomom Hardyjem, Morbius s Jaredom Letom i Kraven the Hunter s Aaronom Taylorom-Johnsonom).

Spider-Man: No Way Home iliti u hrvatskom prijevodu Spider-Man: Put bez povratka u naša kina stiže 16. prosinca, a radnja se nastavlja na nastavak iz 2019. godine kad je otkriven Spider-Manov identitet. Peter Parker obratit će se Doktoru Strangeu (Benedict Cumberbatch) za pomoć, ali sve će se prilično zakomplicirati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala