Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.11.
Uz nove nastavke omiljenih serija pogledajte neki od hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 27.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:25 sati
Jaime razotkriva Cerseinu prevaru udruženim snagama Targaryjena i Starkovih te se pridružuje tom savezu nakon što Brienne jamči za njegovu čast. Jaime traži oprost od Brana zato što ga je obogaljio.

Majkaotacsin, HTV 2 u 23:20 sati
Cadena premjeste u suvremenu vojnu ustanovu za rehabilitaciju i Kathryn se posvećuje svom sinu kako bi mu nadoknadila sve vrijeme kad je nije bilo. Dok Caden uči osnovne vještine i drugi put odrasta, zaljubi se u isto tako problematičnu tajnu agenticu.

FILMOVI

Transporter 2, Doma TV u 20 sati
Bivši pripadnik specijalnih snaga, Frank Martin (Jason Statham), radi kao prijevoznik i za poveću je sumu novca spreman prevesti bilo što bilo gdje, a njegov je novi posao samo na prvi pogled bezopasan. Naime, Martinov je zadatak voziti Jacka Billingsa (Hunter Clary), sina utjecajnog i važnog političara. I dok Martin vozi Jacka na pregled kod doktora, ne sluti što se sprema.

Robin Hood: Princ lopova, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon što su ih tijekom križarskog rata uhvatili Turci, Robin od Locksleyja (Kevin Costner) i Maor Azeem (Morgan Freeman) uspijevaju pobjeći u Englesku gdje se Azeem zaklinje da će ostati dok se Robinu ne oduži što mu je spasio život. U međuvremenu, Robinova oca ubio je šerif iz Nothingama (Alan Rickman) i Robin se zavjetuje da će osvetiti očevu smrt.

Tajni život ljubimaca, RTL u 20:15 sati
Što ljubimci rade kad vi niste doma? Terijer Max živi sa svojom vlasnicom Katie u stanu u New Yorku. I dok ona radi, Max se zabavlja s drugim kućnim ljubimcima u zgradi: mačkom Chloe, mopsom Melom, jazavčarom Buddyjem i papigicom Sweet Pea. Ali Maxov mirni i bezbrižni život dođe svome kraju kad Katie udomi mješanca Dukea, a Max postaje jako ljubomoran.

Noć i dan, Nova TV u 20:15 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja.

James Bond 007: Nikad ne reci nikad, Doma TV u 21:45 sati
Novi M zabrinut je jer mu se čini da James Bond (Sean Connery) više nije u dobroj formi, pa ga šalje na boravak u specijalnu "zdravu" bolnicu. Sasvim slučajno Bond postaje svjedok aktivnosti tajne organizacije SPECTRE koja je ugradila kopiju rožnice američkog predsjednika američkom časniku Jacku Petachiju.

R.I.P.D. Agenti za počivale u miru, RTL u 22 sata
Šerif Roy Pulsifer (Jeff Bridges) prati monstruozne duhove koji se pretvaraju u naizgled obične ljude. Njegova je misija uhićenje i privođenje pravdi posebne vrste kriminalaca koji pokušavaju izbjeći konačnu presudu i kriju se na Zemlji.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 22:30 sati
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala