Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nastavak filma Clifford The Big Red Dog
Paramount je objavio kako je nastavak obiteljskog filma već u pripremnoj fazi

Stiže nastavak filma "Clifford The Big Red Dog"

Paramount Pictures je objavio kako je već u pripremi nastavak ovogodišnje obiteljske filmske avanture Clifford The Big Red Dog, koja je svjetlo dana ugledala u američkim kinima i na Paramount Plus platformi ranije ovog mjeseca.

Film je do sada zaradio skoro 34 milijuna dolara na američkim kino-blagajnama i preko streaming platforme, a izlazak na međunarodnom tržištu očekuje se tijekom prosinca. Iako nisu objavili nikakve brojke, Paramount je izjavio kako je Clifford The Big Red Dog njihov najgledaniji originalni film na streaming platformi do sada.

Film se temelji na popularnom dječjem književnom serijalu Normana Bridwella iz 1963. godine.

U središtu radnje je školarka Emily Elizabeth (Darby Camp) koja se nikako ne uklapa ni kod kuće, niti u školi, sve dok slučajno ne otkrije malenog crvenog psića u čarobnom prihvatilištu za pse koji će joj postati najbolji prijatelj. Na pitanje koliko će psić narasti, vlasnik prihvatilišta Mr. Bridwell (John Cleese) joj kaže kako to ovisi o tome koliko će ga voljeti. Emily i ostatak obitelj prilično će se iznenaditi sljedeće jutro kada otkriju koliko je pas narastao, a to je tek početak pustolovina!

U glumačkoj se ekipi također nalaze Jack Whitehall, Tony Hale i Kenan Thompson, a film je režirao Walt Becker prema scenariju koji potpisuju Jay Scherick, David Ronn i Blaise Hemingway. Za sada nije poznato tko će se sve od originalne kreativne i glumačke ekipe vratiti u nastavku niti kada bi on mogao ugledati svjetlo dana.

Avanture malene Emily i njenog velikog crvenog psa možete pogledati i u hrvatskim kinima, u kojima je ovih dana film Clifford The Big Red Dog krenuo s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala