Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto isto želi vidjeti Suicide Squad u redateljevoj verziji
Sve više glumaca i obožavatelja traži od studija da se objavi verzija Davida Ayera

Jared Leto isto želi vidjeti "Suicide Squad" u redateljevoj verziji

Foto: Depositphotos

Jared Leto konačno se oglasio po pitanju redateljske verzije filma Suicide Squad iz 2016. godine.

"Apsolutno! Zašto ne? Zašto to ne bismo napravili? Mislim, za to postoji streaming, zar ne?", rekao je na premijeri svog novog filma House of Gucci u Los Angelesu.

Leto je glumio Jokera u navedenom filmu koji je bio veliko razočarenje za studio Warner Bros., a razlog je navodno taj što je film drastično izmijenjen u odnosu na redateljeve želje, slično kao što je to bilo sa Zackom Snyderom i njegovom Ligom pravde. Redatelj David Ayer složio se s Letom na Twitteru: "Točno zato imamo streaming."

Ayer je postojanje vlastite verzije potvrdio još u srpnju u službenoj izjavi te otada obožavatelji inzistiraju da se ona objavi jer Ayer tvrdi kako je značajno drugačija od objavljene inačice koja je dobila mahom negativne kritike. Redatelj od tada povremeno objavi poneki komentar na svojim društvenim mrežama pa je primjerice 10. studenog na Instagram stavio priču na kojoj se mogao vidjeti alternativni izgled Letovog Jokera.

Leto nije prvi koji je dao javnu podršku za Ayerovu verziju: slično su već napravili Margot Robbie, John Cena i Joel Kinnaman na premijeri The Suicide Squad Jamesa Gunna u kolovozu ove godine. "Voljela bih vidjeti drugačije verzije svojih filmova koje nikad nisu objavljene. Kad si glumac, a ne producent, ponekad ne vidiš proizvod iako ga je već vidjelo pola države", rekla je Robbie. Cena je dodao kako je u najboljem interesu studija da obožavateljima daju ono što žele, a Kinnaman je potvrdio da svi uvijek želimo vidjeti redateljevu verziju bilo kojeg filma.

Nakon filma House of Gucci koji nam u kina stiže 2. prosinca, Leta ćemo sljedeće godine gledati kao Marvelovog anti-junaka Morbiusa u istoimenom filmu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala