Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mlataranje u Farmi potuklo Dnevnik i lokalne izbore
Gianna najavljuje tužbu, a novinari uporno traže Petru, koja je nakon izlaska iz showa - nestala

Mlataranje u "Farmi" potuklo Dnevnik i lokalne izbore

PIŠE: Dario Petruševski                       
Foto: Nova TV

Spas u zadnji čas - tako bi se, iz aspekta TV urednika, mogao nazvati nedavni incident na "Farmi". Tučnjava u kojoj su sudjelovali Petra, Simona, Ante i Gianna privukla je, naime, iznimno velik broj gledatelja, pa je "borbeno" izdanje seoskog reality showa, prema podacima o gledanosti koje je objavio Jutarnji list, bilo gledanije od HTV-ovog "Dnevnika", ali i drame koja je pratila ovogodišnje lokalne izbore.
 
"Svi natjecatelji stavljeni su u uvjete Farme i tu utjecaj produkcije završava, sve što su na farmi gradili, gradili su sami, pa i odnose među sobom. Kršenje pravila, međutim, nije se ni u jednom trenutku toleriralo. Sve što se događalo prikazali smo unutar zakonskih odredbi, posebno pazeći da je sadržaj uvijek prilagođen terminu u kojemu je najveći broj gledatelja", rekao je Jutarnjem listu direktor programa Nove TV, Siniša Svilan.
 
 
Petra Maroja je, za razliku od Gianne, naglo utonula u anonimnost. Novinari koji je danima pokušavaju dobiti, želeći otkriti i njezinu stranu priče, nailaze uglavnom na ugašeni mobitel i poluinformacije članova njezine obitelji. Čini se da se manekenka odlučila skloniti na neko vrijeme, ali "ekskluzivna ispovijest" sigurno neće izostati, barem poznavajući njezin dosadašnji "rad" koji uključuje i zivkanje medija, sve, naravno, u svrhu vlastite promocije.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala