Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.11.
Subotnja večer donosi finalnu, osmu sezonu serije "Igra prijestolja" te nekoliko odličnih novijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 20.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:50 sati
Zaključna, osma sezona opisuje vrhunac dva glavna sukoba u seriji: Velikog rata protiv Vojske mrtvaca i Posljednjeg rata za Željezno prijestolje.

Majkaotacsin, HTV 2 u 23:50 sati
Richard Gere se nakon 30 godina vraća na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha. U seriji glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava.

FILMOVI

Transporter, Doma TV u 20 sati
Pravila su jednostavna. Pravila su čvrsta. Ali ne i neslomljiva, kako će nam pokazati sjajni Jason Statham u ovom akcijskom trileru!

Odred za baštinu, HTV 2 u 20:05 sati
Tijekom okupacije nacisti su izveli najveću pljačku u povijesti pri čemu su za sebe i Treći Reich prikupili i sakrili više od pet milijuna umjetnina. Od iskrcavanja na Siciliju do pada Reicha Odred za baštinu izveo je, utrkujući se s vremenom, najveću potragu za blagom u povijesti, a umjetnine su bile smještene na najnevjerojatnijim mjestima, od bajkovitih dvoraca do dubokih rudnika.

Bourneov identitet, RTL u 20:15 sati
Nakon što ga slučajno pronađu i spase ribari, ranjeni čovjek se ne sjeća ni tko je niti kako je dospio u more. S vremenom se počinje prisjećati pojedinosti iz svog života poput toga da posjeduje račun u švicarskoj banci, a uskoro se i sjeti da se zove Jason Bourne.

Kapetanica Marvel, Nova TV u 20:15 sati
Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca. Smještena u 1990-ima Kapetanica Marvel potpuno je nova avantura koja nam otkriva prethodno neviđeni dio prošlosti Marvelovog filmskog svijeta.

Kong: Otok lubanja, RTL u 22:35 sati
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Pedeset nijansi mračniji, Nova TV u 22:45 sati
Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala