Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disfunkcionalna obitelj Murphy vraća se u još jednoj sezoni
Predstavljen je trailer za petu sezonu animirane humoristične serije "F is for Family"

Disfunkcionalna obitelj Murphy vraća se u još jednoj sezoni

Disfunkcionalna obitelj Murphy vratila se i spremna je proslaviti blagdane na svoj upečatljivi način! Netflix je objavio trailer za petu sezonu serije F is for Family, koja će s pričom nastaviti tamo gdje nas je prošla sezona ostavila.

Murphyji imaju novi dodatak u obitelji, dok se istovremeno naprasit i razočaran patrijarh obitelji Frank x. Murphy (Bill Burr) pokušava pomiriti sa svojim ocem Williamom "Big Billom" Murphyjem (Jonathan Banks), koji ga je u djetinjstvu maltretirao te mu to ovaj i u odrasloj dobi zamjera. No Big Bill je preminuo te sada Frank pokušava shvatiti značenje života svog oca.

Osim glavne premise koja donosi Franka koji pokušava naći mir vezano uz svog pokojnog oca, ostatak Murphy klana se svatko na svoj način nosi s njegovom smrću. Sue (Laura Dern) se pokušava pomiriti s vlastitom obitelji, Kevin (Justin Long) se čvrsto drži svoje djevojke Alice (Jamie Denbo), a ostatak obitelji prilagođava se novonastaloj situaciji.

U posljednjoj sezoni ove urnebesne animirane humoristične serije za odrasle svoje će glasove također posuditi Neil Patrick Harris, Fred Malamed i Pattie LuPone.

Seriju je stvorio Bill Burr, a prati obitelj Murphy, pensilvanijsku obitelj iz predgrađa koja se snalazi kroz zahtjevni život u američkom predgrađu u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Peta, ujedno i posljednja sezona serije F is for Family na Netflix će stići 25. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala