Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko želi biti milijunaš? opet u TV eteru
Kviz "1 protiv 100" ide na jednogodišnju pauzu, a zamijenit će ga druga uspješnica Tarika Filipovića

"Tko želi biti milijunaš?" opet u TV eteru

PIŠE: Dario Petruševski                          
Foto: HRT

Urednik Kontakt programa HTV-a, Mario Sedmak, odlučio je održati obećanje dano prije godinu dana - kviz "Tko želi biti milijunaš?" u eter državne televizije vraća se ove jeseni. Popularna emisija na male se ekrane vraća zbog iznimnog interesa gledatelja koji nije nestao ni nakon plasiranja zamjenskog kviza "Jedan protiv sto". Ipak, ni ta licencna emisija nije zaboravljena, te se u eter vraća nakon jedne "milijunaške sezone".
 
Tarik Filipović se, po svemu sudeći, ne mora bojati za svoju televizijsku sudbinu, jer su oba njegova kviza opravdala povjerenje te će se izmjenjivati u narednim sezonama. "Voditelj će i dalje biti Tarik Filipović, a urednica Maja Jurković. Što se promjena tiče, ovih dana odlučit ćemo hoćemo li izmijeniti špicu emisije. Naša ideja je da umjesto ljudskih lica ubacimo animirane likove kako bismo bili još moderniji", rekao je Jutarnjem listu urednik Mario Sedmak i dodao kako se kviz "Jedan protiv sto" na male ekrane vraća u rujnu 2010. godine.
 
 
Inače, HTV je dosad emitirao pet sezona kviza "Tko želi biti milijunaš?", koji je vrh dosegnuo 14. ožujka 2004. godine, kad ga je pratilo gotovo 48 posto gledatelja. Jedina natjecateljica koja je došla do samog kraja te doma odnijela milijun kuna je Mira Bićanić. Na pitanje "Koja je od ovih TV voditeljica trčala maraton u Parizu?" odgovorila je "Sandra Antolić" i ušla u povijest jednog od najgledanijih kvizova na našim prostorima.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala