Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa iz Uvijek je sunčano u Philadelphiji u novoj sezoni odlazi u Irsku
Predstavljen je prvi trailer za nadolazeću 15. sezonu, koja uskoro stiže na male ekrane

Ekipa iz "Uvijek je sunčano u Philadelphiji" u novoj sezoni odlazi u Irsku

Nakon što dugo nije bilo poznato kada bismo mogli gledati 15. sezonu serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji FX je napokon objavio datum premijere nove sezone te prvi trailer, koji nam otkriva kako ni nakon 16 godina ekipa iz Paddyjevog puba uspijeva uvaliti se u svakakve nezgodne situacije.

Charlie (Charlie Day), Mac (Rob McElhenney), Dee (Kaitlin Olson), Dennis (Glenn Howerton) i Frank (Danny DeVito) jednako su ludi kao i do sada, a u novoj sezoni čekaju ih nove avanture, među kojima je i putovanje u Irsku.

Kao što nam prvi kadrovi otkrivaju, u novoj će nas sezoni ekipa zabavljati kroz mnoštvo zabavnih situacija u kojima će se naći, među kojima su i podučavanje tečaja glume, pronalazak religije i ludo putovanje u Irsku, gdje će nesumnjivo pokazati svoj nedostatak znanja o lokalnoj kulturi koji će ih dovesti u nezavidne situacije.

Kao što je već McElhenney, jedan od tvoraca serije, otkrio, u novoj sezoni svakako će se dotaknuti i teme pandemije i kaosa koji smo svi proživljavali kroz 2020. godinu.

15. sezona serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji stavila je ovu humorističnu seriju na sam vrh jer je uspjela nadmašiti seriju The Adventures of Ozzie i Harriet kao najdugovječnija humoristična serija. Iako su ih za sada nadmašili s jednom sezonom više, Uvijek je sunčano u Philadelphiji već je dobila zeleno svjetlo za 18. sezona tako da će kroz par godina i učvrstiti svoju poziciju kao broj jedan.

Nove avanture ove blesave ekipe na male ekrane će stići 1. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala