Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul Rudd i Will Ferrell u mračnoj komediji The Shrink Next Door
Serija je predstavljena novim videom, a od danas su prve tri epizode dostupne na streamingu Apple TV+

Paul Rudd i Will Ferrell u mračnoj komediji "The Shrink Next Door"

Foto: YouTube

Na streaming servis Apple TV+ stigla je nova, zanimljiva serija u kojoj glavne uloge imaju Paul Rudd i Will Ferrell koje smo zadnji put zajedno gledali prije osam godina u komediji Voditelj 2: Legenda se nastavlja.

Serija The Shrink Next Door naziv je dobila prema istoimenom podcastu (prema kojem je inspirirana) i u pripremi je od veljače prošle godine. Radnja prati nekoliko desetljeća dugu manipulaciju i iskorištavanje pacijenta Martina Markowitza (Ferrel) koje je radio psihijatar, doktor Isaac 'Ike' Herschkopf (Rudd). U zadnjem videu prije premijere, glumci i producenti opisali su radnju i kako su doživjeli odnos glavnih likova.

Martin nije u potpunosti sretan u životu i želi poboljšati svoje mentalno zdravlje. Tu dolazi šarmantni doktor Ike koji se kroz seanse s njim malo-pomalo ubacuje u njegov život te se u jednom trenutku preseli u Martinovu kuću u Hamptonsu i uvjeri naivnog pacijenta da preuzme neke njegove poslove. Ikeova supruga Bonnie Herschkopf (Casey Wilson) nije svjesna što joj muž radi, dok s Martinovom sestrom Phyllis (Kathryn Hahn) to nije slučaj.

Režiju serije potpisuju Michael Showalter i Jesse Peretz, a scenarij je napravila Georgia Pritchett, dok su Rudd i Ferrell jedni od izvršnih producenata.

Serija The Shrink Next Door od 12. studenog dostupna je na streamingu Apple TV+ s prve tri epizode, a preostalih pet prikazivat će se petkom sve do 17. prosinca kad će premijerno biti objavljena posljednja epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala