Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sedma sezona serije Domovina na našim malim ekranima
Nagrađivan špijunska serija će se sa sedmom sezonom ovog tjedna vratiti na naše male ekrane

Sedma sezona serije "Domovina" na našim malim ekranima

U sedmoj sezoni Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađivane špijunske serije Domovina, čije emitiranje počinje u četvrtak, 18. studenoga, na Drugom programu HRT - HTV 2 u 23.40h, glavne uloge imaju Claire Danes i Mandy Patinkin. Ova najbolja dramska serija televizijske kuće Showtime snima se u Richmondu u Virdžiniji.

Na kraju prošle sezone nakon pokušaja atentata predsjednica Keane prekršila je obećanje koje je dala Carrie i naložila uhićenje bez optužnice dvjesto članova obavještajne zajednice, među njima i Saula Berensona. Na početku sedme sezone Carrie napušta posao u Bijeloj kući i seli se sestri Maggie odakle se sprema suprotstaviti Keaneičinoj administraciji i izboriti se za oslobođenje uhićenih kolega.

U prvoj epizodi Carrie i Franny žive s Maggienom obitelji u Washingtonu. Saul i dvjesto drugih saveznih zaposlenika uhićenih nakon pokušaja atentata na izabranu predsjednicu još su u zatvoru. Administracija predsjednice Keane je pod povećalom.

U seriji glume Claire Danes (Carrie Mathison), Elizabeth Marvel (predsjednica Elizabeth Keane), Maury Sterling (Max Piotrowski), Linus Roache (David Wellington), Jake Weber (Brett O'Keefe), Morgan Spector (Dante Allen), Mandy Patinkin (Saul Berenson) i drugi.

Domovinu u produkciji Fox 21 Television Studiosa za Showtime, za američku su televiziju prilagodili Alex Gansa i Howard Gordon, a temelji se na izraelskoj seriji Ratni zarobljenici Gideona Raffa. Uz Gansu i Gordona, izvršni producenti sedme sezone su Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir i Ran Telem.

Serija je dobila dvije nominacije za televizijsku nagradu Emmy 2018. godine: Mandy Patinkin za najboljeg sporednoga glumca u dramskoj seriji i F. Murray Abraham za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji.

Redateljica serije je Lesli Linka Glatter.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Rimi rimi @ 15.11.2021. 9:59

    It’s really useful post, thanks for sharing your information See more details... https://www.latestdatabase.com/belgium-whatsapp-number-list/

  • #1
    0 1
    ZoroAster zoroaster @ 15.11.2021. 2:59

    7. sezona je počela s emitiranjem u veljači 2018. Serija se završila prije godinu i pol.

    Zašto je ovo vijest?

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala