Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scarlett Johansson i Bono u duetu u novoj najavi za Pjevajte s nama 2
Nastavak velikog animiranog hita iz 2016. vraća omiljene likove i donosi još odličnih pjesama

Scarlett Johansson i Bono u duetu u novoj najavi za "Pjevajte s nama 2"

Foto: YouTube

Nakon punih pet godina stiže nam nastavak animiranog glazbenog hita Pjevajte s nama (Sing)!

Universal Pictures i Illumination objavili su još jedan trailer za Pjevajte s nama 2 (Sing 2), a obožavatelji prvog filma oduševljeni su time što će dobro poznatoj ekipi glasove ponosno posuditi Matthew McConaughey, Reese Witherspoon i Scarlett Johansson.

U nastavku Buster (McConaughey) i njegovi prijatelji Rosita (Witherspoon), Ash (Johansson), Johnny (Taron Egerton), Meena (Tori Kelly) i Gunter (Nick Kroll) odlučni su u namjeri da naprave novi glazbeni show na svjetski poznatom Crystal Tower Theater za što će trebati dopuštenje povučene rock zvijezde Claya Callowaya (Bono). U traileru možemo čuti lik Scarlett Johansson kako pjeva s frontmanom grupe U2 njihovu popularnu pjesmu I Still Haven't Found What I'm Looking For.

Uz glazbu grupe U2 tijekom filma moći ćete čuti pjesme raznih velikih zvijezda kao što su Billie Eilish, Drake, The Weeknd, Prince, Taylor Swift, BTS, Cardi B, Bad Bunny, J Balvin, Shawn Mendes i Camila Cabello. U novom filmu naći će se i novi likovi kojima su glasove posudili Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti i Bobby Cannavale. Režiju i scenarij ponovno potpisuje Garth Jennings.

Dan prije objave novog trailera grupa U2 na YouTube-u je objavila svoju novu pjesmu Your Song Saved My Life koja će se naći na soundtracku animiranog filma. Ovo je njihov prvi novi glazbeni broj u tri godine što je oduševilo obožavatelje, a Bonov lik u filmu Clay Calloway jedan je od glavnih i okosnica radnje. Na soundtracku za Pjevajte s nama 2 naći će njihove tri pjesme: Where the Streets Have No Name (pjevaju Tori Kelly, Taron Egerton, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon i Nick Kroll), Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of (pjeva Scarlett Johansson) te I Still Haven’t Found What I’m Looking For (duet Johansson i Bono.)

Pjevajte s nama 2 u kinima diljem svijeta s prikazivanjem kreće oko 20. prosinca, a u Hrvatskoj je datum premijere naveden nešto ranije, 9. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala