Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio još jedan trailer za novu korejsku horor seriju Hellbound
Na streaming servis stiže još jedna originalna korejska serija koja je već dobila pohvale na velikim festivalima

Netflix objavio još jedan trailer za novu korejsku horor seriju "Hellbound"

Foto: YouTube

Streaming servis Netflix objavio je još jedan u nizu trailera za svoju novu korejsku horor seriju Hellbound koju potpisuje redatelj korejskog hit filma Train to Busan, Yeon Sang-ho.

Radnja serije donosi priču o zastrašujućim bićima iz pakla koja se pojave usred Seula i počnu osuđivati ljude na pakao, a paralelno s tim naći će se vjerska organizacija The New Truth koju predvodi Jung Jinsu (Yoo Ah-in) te koji tvrdi da su to sve grešnici osuđeni na propast. Oko njega se stvori grupa sljedbenika koja na svoju ruku počne kažnjavati one koji idu protiv božanske volje i svijet postane pravi pakao na Zemlji.

S druge strane nađe se odvjetnica Min Hyejin (Kim Hyun-joo) koja Jinsua želi uvjeriti da su demonstracije pakla samo nadnaravne pojave. Min će se udružiti s ostalima koji žele zaštititi proklete i ponovno dovesti svijet u carstvo ljudi, a ne bogova. Kreće borba protiv kaosa koji je pokrenula organizacija The New Truth.

S ovom serijom Netflix ponovno dovodi korejsku seriju na streaming koja će pokušati osvojiti gledatelje. Serija je već dobila pohvale na screeningu prvih epizoda na velikim filmskim festivalima, uključujući Međunarodni filmski festival u Torontu u rujnu gdje je bila prva korejska serija koja je službeno pozvana na Festival. Početkom listopada Hellbound je jedina korejska serija koja je izabrana za prikazivanje na Filmskom festivalu Britanskog filmskog instituta u Londonu.

U ostalim ulogama su Park Jeong-min, Won Jin-a, Yang Ik-june, Kim Do-yoon, Kim Sin-rock, Ryu Kyung-soo i Lee Re.

Hellbound (originalni korejski naslov Jiok) na Netflix stiže 19. studenog sa šest epizoda, a na taj datum serija će biti dostupna za streaming u preko 190 zemalja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala