Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel želi da se Dwayne Johnson vrati u Brze i žestoke
Predvodnik najbrže filmske franšize poručio je Johnsonu kako nitko drugi ne može glumiti Hobbsa

Vin Diesel želi da se Dwayne Johnson vrati u "Brze i žestoke"

Čini se kako je Vin Diesel spreman staviti prošlost iza sebe i prijeći preko nesuglasica s Dwayneom Johnsonom jer je ovih dana stavio objavu na Instagram u kojoj poziva Johnsona da se vrati u franšizu Brzih i žestokih za njihovu veliku završnicu.

Vrlo umjetnički napisano, u objavi stoji kako je došlo vrijeme da se Johnson vrati u franšizu za veliku završnicu kako bi ispunio svoju sudbinu jer nitko drugi ne može glumiti Hobbsa.

Diesel piše:

Moj mali brate Dwayne... došlo je to vrijeme. Svijet čeka finale Brzih i žestokih 10. Kao što znaš, moja djeca te zovu ujak Dwayne. Ne prođe ni jedan praznik u mojoj kući da si ne izmijeniti dobre želje... no došlo je to vrijeme. Naslijeđe čeka. Prije mnogo godina sam ti rekao kako ću ispuniti svoje obećanje Pablu. Zakleo sam se da ćemo doći do Brzih 10 i napraviti najbolje finale ikad. Ovo ti govorim iz ljubavi... ali moraš se pojaviti, nemoj napustiti franšizu, imaš vrlo važnu ulogu. Hobbsa ne može glumiti nitko drugi. Nadam se da će se biti veliki čovjek i ispuniti svoju sudbinu.

Nesuglasice između dva glumca prisutne su još od 2016. godine, kada je Johnson bio izrazito nezadovoljan s ponašanjem svojih kolega u filmu. Razmirice su se s vremenom samo pojačavale te je Johnson odlučio u potpunosti preskočiti deveti film u franšizi. Je li se štogod promijenilo od onda pa Diesel kroz ovu svoju objavu želi svijetu poručiti da još ima šanse da ponovno gledamo Johnsona kao Hobbsa u ovoj dugovječnoj franšizi za sada nije poznato.

Hoće li Johnson pristati na ruku pomirenja i vratiti se u posljednjem filmu vjerojatno ćemo doznati vrlo brzo jer će deseti film sljedeće godine krenuti sa snimanjem, a u kinima se očekuje 7. travnja 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala