Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obitelj pravednika spremna je za povratak
Predstavljen je novi trailer za drugu sezonu HBO-ove serije, koja na male ekrane stiže početkom godine

"Obitelj pravednika" spremna je za povratak

Danny McBride vraća se na HBO humorističnom serijom o svjetski poznatoj televangelističkoj obitelji s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada – sve u ime Isusa Krista.

HBO je predstavio novi trailer za nadolazeću, drugu sezonu serije Obitelj pravednika koja će se ekranima naći već u siječnju 2022. godine.

Najnoviji trailer nam daje malo detaljniji prikaz onog što nas očekuje u novoj sezoni, gdje će biti još više obiteljske drame i bizarnih dogodovština dok nastavljamo pratiti obitelj televizijskih propovjednika koji se snalaze kroz promjene koje se događaju u njihovoj pop religiji te u njihovoj vlastitoj obitelji.

McBride, tvorac serije, nalazi se u ulozi Jesseja Gemstonea, najstarijeg sina glave crkve dr. Elija Gemstona (John Goodman), koji planira preuzeti vodstvo nad očevim carstvom. Njemu se pridružuju njegova sestra Judy (Edi Patterson) i mlađi brat Kelvin (Adam DeVine). Walton Goggins se također vraća kao njihov otuđeni ujak Baby Billy Freeman.

U novoj ćemo sezoni vidjeti i neka nova lica jer se glumačkoj ekipi pridružuju Jason Schwartzman te Eric Andre i Jessica Lowe kao Lyle i Lindsey Lissons, suparnički tim televizijskih propovjednika koji se žele udružiti s Gemstoneima.

Druga sezona serije Obitelj pravednika na male će ekrane stići 9. siječnja, a nove će epizode nakon prikazivanja biti dostupne i na HBO Max platformi.

Serija je već dobila i zeleno svjetlo za treću sezonu, ali za sada još nije otkriveno kada bi se ona mogla naći na malim ekranima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala