Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi teaseri za Stranger Things, poznat datum premijere i nazivi epizoda
Nagrađivana serija s novom sezonom se vraća na ljeto 2022., tri godine nakon treće sezone

Novi teaseri za "Stranger Things", poznat datum premijere i nazivi epizoda

Foto: Facebook

Nakon nekoliko teaser trailera za Netflixovu hit seriju Stranger Things streaming servis objavio je još dva, ali ovaj put uz približan datum premijere te su poznati i nazivi svih epizoda!

U novoj najavi Eleven (Millie Bobby Brown) i Will (Noah Schnapp) žive svoj novi život u Kaliforniji koji Eleven nije baš najbolje sjeo, ali to ne želi priznati dok piše Mikeu (Finn Wolfhard). U pismu spominje i kako se veseli proljetnim praznicima jer će ga vidjeti i imat će najbolje praznike ikada. Teaser završava na dobro poznat način, s kaosom tipičnim za Stranger Things: eksplozije, jurnjave autima, jeziva lutka, uhićenje.

Osim ovog teasera objavili su još jedan u kojem možemo vidjeti da se priča konačno nastavlja na ljeto 2022. godine i koji će biti naslovi epizoda: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa i The Piggyback.

Oba teasera objavljena su na Stranger Things Day, 6. studenog, datum kad je lik iz serije Will prvi put nestao u Hawkinsu 1983. godine. Osim toga, objavljena je prva službena mapa Hawkinsa koju je napravio Kyle Lambert i koja se može naći na društvenim mrežama na kojima su glumci iz serije također objavili razne promotivne materijale.

Kliknite na sliku za veću rezoluciju

Uz odličnu Brown i Schnappa, u seriji glume Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Joe Keery, Natalie Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke, Winona Ryder i David Harbour. U četvrtoj sezoni pridružili su se Priah Ferguson, Eduardo Franco, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Mason Dye, Robert Englund, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Nikola Djuricko, Joel Stoffer, Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen i Grace Van Dien.

Četvrta sezona serije Stranger Things na Netflix stiže na ljeto 2022., tri godine nakon premijere treće sezone koja je na streaming došla 4. lipnja 2019. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala