Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije Ubijanje Eve na našim malim ekranima
Uzbudljiva kriminalistička serija prema romanima Lukea Jenningsa dolazi s drugom sezonom na HRT

Druga sezona serije "Ubijanje Eve" na našim malim ekranima

U petak, 12. studenoga, u 22:35h na Drugom HRT - HTV 2 počinje s prikazivanjem druga sezona uzbudljive kriminalističke serije Ubijanje Eve, snimljene prema romanima Lukea Jenningsa.

Druga sezona nastavlja se tamo gdje je prva stala i slijedi Eve Polastri dok izlazi na kraj s posljedicama ranjavanja nožem zaljubljene psihopatkinje i profesionalne ubojice Villanelle. Njih dvije približe još više kad MI6 dobije zadatak da riješi još veću prijetnju od jedne profesionalne ubojice.

Pod Carolyninim nadzorom Eve manipulira svojim složenim odnosom s Villanelle kako bi je vrbovala za važnu operaciju. Druga sezona Ubijanja Eve je mračna i veličanstvena kao prva i neće dugo proći dok Eve i Villanelle ne shvate da je partnerstvo moć, ma koliko toksično postalo.

U 1. epizodi Eve se oporavlja od nasilnog čina prema Villanelle i ne zna je li ona živa ili mrtva. Paranoična i teško ranjena Villanelle uspije doći do bolnice. Carolyn nudi Eve zanimljivu priliku.

U 2. epizodi Carolyn upoznaje Eve s novim suradnicima, a Eve ih informira o slučaju Villanelle. Villanelle se mora pritajiti dok se ne oporavi pa pronalazi dobru dušu koja će je uzeti k sebi i njegovati. Eve otkriva tajnu koju je Carolyn skrivala od nje.

U seriji Killing Eve 2 glume Sandra Oh (Eve Polastri), Jodie Comer (Oksana Astankova/Villanelle), Fiona Shaw (Carolyn Martens), Owen McDonnell (Niko Polastri), Kim Bodnia (Konstantin Vasiljev), Sean Delaney (Kenny Stowton), Nina Sosanya (Jess)...

Sandra Oh dobila je Zlatni globus 2019. godine za najbolju žensku ulogu, a serija je nominirana u kategoriji najbolje drame. Jodie Comer dobila je Emmy 2019. godine za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji. Iste godine Ubijanje Eve osvojilo je nagradu BAFTA za najbolju dramsku seriju, Jodie Comer za najbolju glavnu žensku ulogu, a Fiona Shaw za najbolju sporednu.

Scenaristica serije je Emerald Fennell, a redatelj Damon Thomas.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala