Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.11.
Nedjeljna večer donosi hit serije i filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje na rasporedu je pretposljednja audicijska epizoda Supertalenta u kojoj će svoje talente predstaviti čak 13 kandidata.

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:30 sati
Približava se krizma Willovog sina Hamneta, a Anne se pobrinula da datum bude u Willovu rokovniku nekoliko mjeseci ranije.

Korijeni, HTV 2 u 22:25 sati
Američki revolucionarni rat 1782. Deset godina nakon što je prodan u roblje, Kunta bježi i prijavljuje se u englesku vojsku. No nada da će biti slobodan uskoro mu je brutalno slomljena.

FILMOVI

Bezdan, HTV 2 u 20:05 sati
Američka nuklearna podmornica strada nakon susreta s tajanstvenim objektom, a vojska angažira zaposlenike obližnje podvodne naftne platforme da dođu do nje i provjere ima li preživjelih. Približavajući se podmornici, članovi ekipe shvate da je u tim vodama prisutno nešto nepoznato i tajanstveno.

101 dalmatinac, RTL u 20:15 sati
Igrana filmska verzija istoimena romana Dodie Smith prema kojem je Disney 1961. realizirao jedan od svojih najpoznatijih cjelovečernjih crtanih filmova, točno 35 godina kasnije oživjela je ponovno pod Disneyjevim okriljem. Za razliku od crtane verzije, u igranoj životinje ne govore.

Rocky 3, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon što je pobijedio Appola Creeda i postao boksački prvak u teškoj kategoriji, Rocky Balboa uživa u lagodnom životu zvijezde i sveameričkog idola te vjeruje kako se dovoljno dokazao i da mu u je vrijeme za zasluženu mirovinu. Međutim, pojavljuje se mlada nada Clubber Lang koji kao prvi izazivač traži priliku da se bori s Rockyjem.

Nevolje u raju, RTL u 22:30 sati
Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da dobiju dijete brak Jasona i Cynthije nalazi se na rubu katastrofe. Kako bi spasili ono što se spasiti da njih dvoje odluče rezervirati mjesto u odmorištu za parove, a da bi uštedjeli troškove sa sobom zovu i nekoliko svojih prijatelja (također parova) pod krinkom da oni ne trebaju sudjelovati u grupnim terapijama. Ono što su svi zamislili kao pravi odmor u raju uskoro će se pretvoriti u niz smiješnih, ali i zabrinjavajućih situacija.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:55 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san - ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. U današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakov Palmer, frajer koji poznaje igru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala