Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćaju se Psići u ophodnji
Film o omiljenim "Psićima u ophodnji" dobit će svoj nastavak te novi televizijski spin-off

Vraćaju se "Psići u ophodnji"

Psići u ophodnji su u akciji! Nakon iznimnog uspjeha ovogodišnjeg filma Psići u ophodnji, Nickelodeon i Spin Master Entertainment odlučili su napraviti i nastavak Paw Patrol: The Mighty Movie. Paramount Pictures bit će zadužen za distribuciju filma, ali nastavak se neće naći na njihovoj streaming platformi već samo u kinima. Novi film bi se u kinima trebao naći 13. listopada 2023. godine.

No velika filmska platna nisu jedino mjesto gdje ćemo ponovno gledati malene pse: u pripremi je i televizijska spin-off serija, čija se premijera očekuje tijekom 2023. godine.Serija će biti usmjerena na jednog od glavnih psića, ali za sada nije poznato o kome se radi.

Jennifer Dodge iz Spin Mastera rekla je: "Sretni smo što smo mogli ispričati dublju priču o Psićima u ophodnji preko velikih platna i zadovoljni smo što su se s filmom povezala djeca i obitelji diljem svijeta. Radujemo se što ćemo djecu odvesti u novu avanturu u drugom filmu s našim partnerima i jedva čekamo dalje proširiti našu priču s jednim od omiljenih psića u spin-off seriji."

Ovogodišnji film iznenadio je sa zarađenih 135 milijuna dolara diljem svijeta, a donio nam je priču o dječaku Ryderu i njegovoj ekipi psića, koji su pozvani u Adventure City kako bi zaustavili gradonačelnika Humdingera prije nego što inače skladno mjesto pretvori u grad kaosa. Psići će putem upoznati nekoliko novih saveznika s kojima će morati surađivati kako bi urazumili gradonačelnika i spasili grad.

Originalnu filmsku glumačku ekipu činili su Kim Kardashian, Dax Shepard, Tyler Perry, Randall Park, Yara Shahidi i Jimmy Kimmel. Cal Brunker držao je redateljsku palicu filma, a očekuje se njegov povratak i u nastavku.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala