Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Pratt posudit će glas Garfieldu u novom animiranom filmu
Na veliki ekran stiže animirani film o omiljenom narančastom mačku

Chris Pratt posudit će glas Garfieldu u novom animiranom filmu

Foto: Depositphotos

Novi dugometražni animirani film već je dulje u planu, a konačno se zna tko će posuditi glas glavnom junaku: Chris Pratt. Alcon Entertainment će producirati film, dok će Sony biti zadužen za distribuciju diljem svijeta (osim Kine). Datum premijere bit će objavljen naknadno.

Iako se radnja filma još ne zna, svima je poznat ovaj omiljen lik iz stripa kojeg je kreirao Jim Davis. Cinični, lijeni narančasti mačak Garfield, njegov vlasnik Jim Arbuckle i pas Odie pojavili su se u više od 2580 novina i časopisa od lipnja 1978. godine. 1988. godine na male ekrane je stigla animirana serija Garfield i prijatelji, a od 2009. godine postoji novija, CGI verzija Garfield.

Ovo nije prvi put da će Garfield dobiti svoju holivudsku verziju: 2004. i 2006. godine izišli su igrano-animirani filmovi Garfield: Film i nastavak Garfield 2 u kojem je mačku glas posudio Bill Murray, a filmovi su bili prilično uspješni unatoč užasnim kritikama. Osim filmova na velikom ekranu, u kolekciji su još filmovi Garfield upoznaje stvarnost, Garfieldov festival zabave i Garfield’s Pet Force.

Zasad neimenovani projekt režirat će Mark Dindal (Žuta minuta, Careva nova ćud), a scenarij će napisati David Reynolds (Potraga za Nemom).

Chris Pratt već je posuđivao glas animiranim junacima pa smo ga nedavno mogli čuti u Disney-Pixar animiranog avanturi Naprijed, u Warner Bros.-ovoj LEGO franšizi, a svoj će glas posuditi i Mariju u animiranom Super Mario Bros. gdje ostatak glumačke ekipe čine Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black i Seth Rogen. Nedavno smo ga mogli gledati u Amazonovom SF-u The Tomorrow War, a u lipnju 2022. godine u kina bi trebao doći novi nastavak iz franšize Jurski svijet, Jurassic World: Dominion.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala